Wolę myśleć że zostały zrobione tylko dwie części bo reszta to po prostu science - fiction. Zero klimatu nielegalnych ulicznych wyścigów, a efektami chcą nadrobić wszystko. Wychodzi z tego jakaś tania podróba Jamesa Bonda i cholera wie co jeszcze. Szkoda. Ale cóż dzieciaki do kin polecą, podstawówki i gimnazja się cieszą, a wytwórnia liczy hajs :( Podrawiam fanów 1 i 2 (jeśli ktoś jest fanem 3,4,5 to go nie pozdrawiam)
Trójka miała wyścigi jednak fabuła była tak głupia że po prostu nie dałem rady. Gówniarz przyjeżdża do Japonii i zostaje kierowcą mafii :)) A jak wszystko się wali to znajduje plecak pełen kasy i razem z tatuśkiem przerabiają mustanga :)) Mistrzostwo. Nie będę nawet wspominał o akcencie głównego bohatera :)
Ja do kina idę tylko ze zwględu na ulubionych aktorów :) I powrót Rodriguez na piątce nie byłam i nie żałuje ale chce zobaczyć walkę Carano z Rodriguez. I tak przy okazji to jestem 4 klasa technikum :)
Niekoniecznie dzieci pójdą na f&f 6 i 7. Dużo osób pójdzie żeby się oderwać od szare rzeczywistości i się rozerwać. ja chodzę do 3 technikum i pójdę do kan film choćby z sentymentu dla tej serii i sądząc bo zwiastunie, ciekawej akcji
Też pójdę na film z sentymentu. Jakoś jest to jedna z moich ulubionych serii filmów, więc nie odpuszczę sobie żadnej części choćby z ciekawości. W dodatku chcę zobaczyć znów moją ulubioną obsadę aktorów i fabułę - chcę wiedzieć jak to się wszystko potoczy. Ale prawda jest taka, że chciałbym by seria pozostała taka jak na początku. Lecz twórcy chcą dotrzeć do szerszej widowni, a nie tylko wąskiego grona fanów tuningu i wyścigów ulicznych. Dlatego robią z serii typowy film akcji z samochodami w tle. Dużo ludzi właśnie pójdzie do kina dla samej akcji. Smutne to jest, ale twórców nie obchodzi, że niszczą klimat serii. Ważne dla nich że kasa będzie duża, bo ta seria to kura znosząca złote jajka.
Brawo dla Ciebie kolego. Ale za parę ładnych latek zrozumiesz że w 3 technikum wcale taki dorosły nie byłeś ....
Chłopie ile ty masz lat bo skonstruować takie coś "Podrawiam fanów 1 i 2 (jeśli ktoś jest fanem 3,4,5 to go nie pozdrawiam)" nie powstydził by się tylko uczeń podstawówki. Zakoduj sobie w tej swojej zakutej pale, że każdy film jest robiony dla kasy.
Na pewno więcej od ciebie synku. A pozdrawiam kogo chcę. Właśnie dzięki takim idiotom jak ty klepią kolejne części tej mydlanej opery. Tego gówna nie można nawet nazwać kontynuacją. Ten szajz bez fabuły z idiotycznym efektami to po prostu odrywanie kuponów od popularności pierwszej części.
Jakby każda z części opowiadała tylko o ulicznych wyścigach, błagał byś twórców, żeby wymyślili coś nowego. Jak już coś wymyślili to narzekasz, że nie ma ulicznych wyścigów. NIgdy nie można zadowolić wszystkich, a takie komentarze są niepotrzebne. Zrozum nie można wałkować ciągle tych ulicznych wyścigów. Zresztą w 1 i 2 też tych ulicznych wyścigów nie było za wiele na rzecz podobnej akcji jaka ma miejsce w dalszych. Bodaj w "Tokyo Drift" było najwięcej ulicznych wyścigów, a nie pościgów i innych tego typu akcji.
Jak by nie było pomysłów to powinni to zakończyć. Ale prawdopodobnie po wynikach oglądalności kolejnych części postanowili jeszcze dorobić. Jak coś się sprzedaje to czemu tego nie kontynuować? I właśnie dostajemy papkę gówna którą ciągną ze względu na kasę. Szkoda :(
Wyjście jest proste podstarzały debilu: nie oglądaj i nie komentuj. Poza tym jak na kogoś kto tak bardzo nienawidzi części od 3 i dalej to za dużo na ten temat wiesz hipokryto tępy.
Weź pod uwagę matole, że twoje tępe komentarze nie mają żadnego sensu. Po pierwsze żeby komentować i oceniać jakiś film trzeba najpierw go zobaczyć. Po drugie jeśli oglądnąłeś wszystkie części i żadna cię nie zniechęciła na tyle żeby przestać to oglądać to znaczy że jesteś tępym hipokrytą. Po trzecie jeśli nie oglądałeś od 3 w górę i wydajesz jakąkolwiek opinie to jesteś zwykłym potocznym idiotą.
Weź pod uwagę że twoje komentarze nie mają żadnego sensu :)) Po pierwsze po trailerze widać co się kroi w najnowszym dziele pana Lina. Filmu nr 6 nie oglądałem więc oceny nie wystawiłem (z resztą przed premierą i tak nie można wystawić oceny) a w postach oceniam trailer. Po drugie : oglądałem wszystkie części i każda kolejna była gorsza od poprzedniej, nawet powrót znanych aktorów nie uratował 4 , ani tym bardziej piątki. Tokyo drift porażka sama w sobie (Fabuła denna, główny aktor, porażka). Nie wiem co to ma wspólnego z byciem hipokrytą. Zajrzyj mistrzu może najpierw do słownika. Najnowszą część też obejrzę (na pewno nie w kinie) tylko po to żeby ją później ocenić. Po trzecie:potocznych idiotów w rodzinie poszukaj :))))
Oceniasz filmy po trailerach... Szkoda z tobą dyskutować jak nie widzisz jakiego błazna z siebie robisz.
A po czym można teraz oceniać szybkich 6 ?? Gamoniu tylko trailer jest dostępny. Czytaj ze zrozumieniem matole jeden. Wszyscy rozmawiający o tej części snują domysły jedynie na podstawie trailera. Ale niestety po tak krótkim kawałku widać z jakim "dziełem" mamy do czynienia.
Za ten post dostaniesz bana, już ja Ci go załatwię. Niczyjej matki się nie obraża. Żegnam z filmwebem.
Dla kolegi powyżej może najpierw załatw :)) Jak ktoś mnie zaczyna obrażać to ja mu się tym samym odpłacam. A załatwić to sobie kolego możesz dowód osobisty jak za parę lat dorośniesz :)))
To miało być śmieszne? Wielki cwaniak wiekiem szpanuje, nigdy jeszcze nikomu młodszemu nie zarzuciłem tego typu uwagi. Ja zwróciłem Ci jakże słuszną uwagę, teksty o mamie to możesz mówić w przedszkolu, ale skoro ty taki dorosły jesteś to naprawdę wybacz, ale żal mi Ciebie. A co do mojego wieku to mam przeszło 20 lat cwaniaku.