Letty żyje, Braga zmusił ją do przyłączenia się na stałe do swojej bandy i upozorował jej śmierć. Gdy Hobbs dowiaduje się o jej zmartwychwstaniu wyciąga informacje od Bragi, który chcąc się zemścić na Torreto wystawia Letty FBI, zleca jej zadanie w L.A. Hobbs anonimowo informuje Dominica o jego dziewczynie, ten udaje się do Meksyku żeby ją odnaleźć i dowiaduje się że planuje ona duży skok w Stanach. Dom zabiera brazylijską policjantkę i Briana (Mia zostaje w domu z dzieckiem) i lecą do US. Letty zostaje schwytana przez federalnych i ma posłużyć za przynętę w sfingowanym napadzie, podczas próby jej odbicia przez Doma zaczyna się pościg z policją. Brian z Letty ucieka ztuningowanym ccx ale zostają zchwytani przez Eve Mendes, która przez wzgląd na stare czasy puszcza O'Conner'a wolno, ale Letty trfia za kratki. Torreto dowiaduje się o śmierci Hana i leci do Tokyo.
The End.
hahaha nigdy się tak nie uśmiałem... ale końcówka dobra że Han umiera a Dom się o tym dowiaduje ale to jeszcze nie w tej części ;)
Hmm... Sądząc po tym ile zarobili na Fast Five i ile zarobią na Fast Six może być i 7 część... Nie uśmierca się kury znoszącej złote jajka, taka prawda i tak to już jest...
Wiem że to wszystko jest stare ale musze ci powiedzieć że to z czego się tak śmiałeś to prawda
Gdybym nie przeczytał tytułu tematu "(według mnie)" to pomyślałbym, że taka fabuła będzie miała miejsce :P
Według mnie napewno nie będą uciekać jak to napisałeś ztuningowanym ccx'em , co prawda film jest bardzo pozbawiony realizmu , ale wątpie żeby z takiego CCX'a dało się coś wycisnąć , po drugie scenarzysta powinnien wziąść pod uwagę że w 5 części był tylko 1 wyścig i to wozami policyjnymi . Więc powinno być więcej Tunningu który nie opiera się tylko na dodaniu 2-3 butli Nitro . Już wolał bym auta z neonami pod sobą . Dobrze auto zauważa śmierć Hana i wylot Doma do Tokio jak to było ukazane w Tokyo Drift . Coprawda nie wyobrażam sobie tego żeby Dom driftował najwyżej zakumpluje sie z tym kolesiem .
Polecam obejrzeć konferencje z dieselem na YT, zapowiada tam, że 6 część będzie najprawdopodobniej w rosji, w moskwie, może zacznie się od Berlina, po Moskwe(znajomo brzmi), i może wreszcie coś się wlepi do fabuły Tokio Drifta, który namieszał w fabule, np. ze śmiercią Hana... Macie tutaj oficjalny trailer 6 części. Hehehehe.
http://www.youtube.com/watch?v=PkiJRKHzbu0