ale to mu nic nie da, bo on chce wiedzieć czemu, a tam jest tylko pokazane jej foto i że był napad na konwój ;)
ile razy będziecie poruszać ten sam temat ?
nie było pokazane jak ona ginie, tylko to była wizja Doma, więc mogła się wydostać z wozu.
Jeśli chodzi o pustą trumnę i tak jak pisał adam_231, że może zrobili to, żeby była bezpieczna. W USA mają coś takiego jak WITSEC czy United States Federal Witness Protection Program dla nie znających angielskiego program ochrony świadków. Aby kogoś chronić z reguły wpierw się go "uśmierca" i daje mu nową tożsamość, nowe życie. Więc może to na tym polegało. Chociaż z drugiej strony gdyby sprawa tak wyglądała nie wiem czy Dwayne Johnson i Eva Mendes by się tak zdziwili na informację, że brała udział w napadzie na konwój wojskowy, bo raczej by o tym wiedzieli. Osobiście, nie mogę się doczekać kolejnej części, a Ci co uważają, że to już przesada, nie muszą oglądać :)
Zgadzam się z xloi1993. Zauważyliście w ogóle, że te części nie są kręcone chronologicznie? Czyli 5 część to tak na prawdę część 4, 4 to 3. Ta która powinna być teraz piąta to Tokio Drift. Dlatego Letty żyje i dla tego czekam na en film!!1!!!! YO!
Teraz wydaję mi się, że wydarzenia będą kontynuacją Fast Five czyli jak słusznie zauważyłeś tak naprawdę 4 jeśli chodzi o kolejność części. Bardzo długo zastanawiałem się nad losam Hana (Sung Kang), który zginął w Tokio Drift. I zastanawiałem się czy ta część 6 co ma dopiero wejść do kin to będą wydarzenia przed czy po Tokio Drift. Ale biorąc pod uwagę, że na razie nie widziałem nigdzie Sung Kanga w obsadzie, to stwierdzam, że to raczej będzie już kręcone jako część 6 czyli po Tokio Drift, ale się okaże.
Ja mam taka nadzieję, że będą to ciągnąć jak najdłużej, ponieważ jestem przeogromnym fanem całej serii. Teraz pokażą jak ścigają Letty, mam nadzieję, że następną częścią będzie to jak Dom przyjechał do Tokio (w Tokio Drift ;]), ponieważ wątpię, żeby przybył tam bez powodu ;D !!!!!