PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Nie boje sie tego juz dzis powiedzieć, film jest mega, poprostu, Wiadomo, kazdy z nas myslac o szybckich i wscieklych wspomina czesci 1 2 , ale od dzis, beda mowic o 1 2 4 5 i 6 :)
Film wymiata pod kazdym wzgledem ;] 100 pkt na 10.

ocenił(a) film na 2
zs_dawo_26

W takich momentach się zastanawiam czy to kurde jest troll czy ty tak naprawde uważasz... jak dla mnie film kompletne dno, czekałem aż się skończy :D dalem mu te 3 gwiazdki za Michelle Rodriguez, chociaz i tak zawyżyłem mocno

ocenił(a) film na 8
Raaadziuu

I kto tutaj jest trollem .... won pajacu ..

Raaadziuu

w takich momentach ja się zastanawiam czy Ty jesteś trollem czy naprawdę tak uważasz, więc to się może zdażyć u każdego.

tokyo 666

Zgadzam się z Autorem

ocenił(a) film na 7
zs_dawo_26

w kategorii KINO FAMILIJNE S-F

ocenił(a) film na 7
zs_dawo_26

Moim zdaniem film świetny :D uwielbiam każdą część!. Co prawda jestem fanką dramatów lub mocnego starego kina, jednakże są filmy przy których człowiek po prostu chce się zrelaksować do takich należą SZYBCY I WŚCIEKLI. Film dynamit! spodoba się każdemu, nie trudny ale świetny!

ocenił(a) film na 10
dulcemockingbird

Racja z godze sie. byłem na premierze dzis i ogłaszam że to najlepsza czesc jaka nakręcili

ocenił(a) film na 8
zs_dawo_26

Owszem film nie zły aczkolwiek czy lepszy od 1 czy 2 nie sadze dlaczego prosta odpowiedz realizm, film trzyma w napięciu całkiem przyjemnie się go ogląda ale jak zobaczyłem skok przez most Doma żeby ratował Letty zwątpiłem (brakowało mi w tle latających smoków alko skakających jedi przy pomocy mocy.) poza tym odbiegli bardzo od głównego wątku samochody wyścigi kobiety , tuning budowanie samochodu od zera tego mi na pewno zabrakło. Mimo wszystko nie żałuje tych kilku zł na bilet bo było warto.

WodzuV

Zgadzam się, że skok przez most był... lekko przegięty... może nawet bardziej niż trochę. Jak również z tym, że troche mało w nim było 'samochodów'... Ale ogólnie film super, dobrze się go oglądało... wyleczył Mnie w każdym razie z lekkiego niesmaku po 'Iron Manie'.

...Szkoda Hana i Gisele...

ocenił(a) film na 10
zs_dawo_26

Film jest dobry, ale nie najlepszy jeszcze jest Kac Vegas, Riddic i kilka innych dość ciekawych filmów.

ocenił(a) film na 10
zs_dawo_26

Macie racje ze skokiem przez most, był troche na wymus inni czlonkowie ci zli, dawno by spadli w przepasc, ale czego nie robi sie dla bohaterow, jedna bohaterka w koncu poswiecila zycie, na koncu w scenie samolotu... szkoda, byla ladna i pasowala do Hana..
Film jak mowilem wymiata, ale jak mowicie ze wam czegos brakowalo hmmm nie mozna miec wszystkiego w jednym filmie, jak na te czasy, film wymiata, chodz wiadomo ze kazdy chcialbym powrotu do czesci 1, ale tak sie nie da i zamknac temat juz :)
Szybcy i wsciekli 6 - Czekam na czesc 7 i mysle ze nie wplynie na siudemke to ze jest inny rezyser....