PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego Chan i Letty żyją, skoro umarli we wczesniejszych częściach. A może czegoś nie zrozumiałam.

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 4
cysarzowa

Han zyje poniewaz akcja czesci 6 dzieje sie przed tokio drift. Natomiast ozywienie Letty to oczywiscie glupota roku w wykonaniu rezysera ktory chyba sam nie wierzy w to co uczynil poniewaz nie ma tu logicznego wyjasnienia na ten debililizm...

ocenił(a) film na 7
arielos

Jakie ożywienie? Letty nie umarła, to tylko Dom sobie wyobrażał w jaki sposób zginęła. Zobaczcie sobie jeszcze raz 4 część i 6.

ocenił(a) film na 4
KiXMiT

No wlasnie ozywienie bo cala konstrukcja jej wskrzeszenia i wmawiania ze nie umarla kupy ani dupy sie nie trzyma...zreszta walkowalem ten temat w moim poprzednim watku...wystarczy poczytac a nie brac wszytsko jako pewnik, bo rezyser ktory jest idiota tak pokazal...

ocenił(a) film na 10
arielos

i po ch*j wyzywasz reżysera ?
idiotą jesteś Ty bo nie ogarniasz filmu i tyle :)
i skończ spamować każdy wątek swoimi głupimi teoriami :)

ocenił(a) film na 4
adam_231

masz racje nie ogarniam glupot jakie serwuje tutaj rezyser...

ocenił(a) film na 9
KiXMiT

widzę ze masz pojętą głowe, bo reszta w tym temacie nie potrafi sobie przyjąć do głowy, że letty zgineła w 4 części oczami bohaterów filmu, a nie oczami widzów, i nie wiem kto im too wytłumaczy,

ocenił(a) film na 4
wojjos

"że letty zgineła w 4 części oczami bohaterów filmu, a nie oczami widzów" --> bez komentarza...ty nawet nie ogaranisz tego co piszesz...a piszesz takie glupoty ze glowa boli nawet chyba nie zdajac sobie z tego sprawy...

ocenił(a) film na 9
arielos

Mia zadzwoniła do Doma ze letty została zamordowana kolejna scena to juz jej pogrzeb, potem dom zostaje kierowcą dragi i feniks mowi mu ze ją zabił, w 6 czesci draga mówi brianowi jak sie to stało z letty

ocenił(a) film na 4
wojjos

Pytanie na jakiej podstawie stwierdza ze zostala zamordowana , bo chyba musi na jakiejs podstawie to stwierdzic prawda? Akcja z Braga to kolejna perelka...zreszta ja juz o tym pisalem. Braga mowi do Braiana ze pochowlai kogos ale tak naprawde niewiadomo kogo i teraz najlepsze czyli wynika ze on i podrzucili cialo do samochodu i teraz najlepsze: w filmie jest powiedziane ze znalezli ja w szpitalu dwa dni pozniej i chcieli ja zabic ale ze starcila pamiec to jej nie zabili a zwerbowali, wiec jakim cudem mieli podrzucic cialo i sfalszowac wyniki jak znalezli ja dopiero dwa dni pozniej?

ocenił(a) film na 4
arielos

Ten film to po prosty istna kombinacja glupot w wykonaniu rezysera

ocenił(a) film na 4
arielos

Zeby podrzucic cialo innej osoby i sfalszowac wyniki musieli wiedziec ze Letty przezyla i co najwazniejesze stracila pamiec dzieki czemu beda mogli ja zwerbowac a nie zabic...Przeciez oni o tym sie dowiedzieli dopiero dwa dni pozniej. Jaki mialby byc cel podrzucenia innego ciala jesli oni chcieli ja zabic (chyba ze zakladamy ze przez praktycznbie trzy dni o tym samochodzie na drodze nikt nie wiedzial no ale to jest kolejjna glupota:D) Cialo sie podrzuca jesli chce sie upozorowac smierc a nie jesli chce sie zabic druga osobe (przeciez oni chcieli ja zabic i mysleli ze zginela), a co najwazniejesze wie sie od razu ze dana osoba przezyla i stracila pamie. Oni o tym nie wiedzieli...

cysarzowa

Mysle ze musicie obejrzeć film. Wtedy dowiecie sie dlaczego Letty gra w tym filmie.

A tak przy okazji to była w ciąży i grać nie mogła a chciała.

Film polecam :) Doskonały :) Mo i na końcu mała niespodzianka :)