PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Końcówka w Tokio zrobiła na mnie w tym filmie największe wrażenie, ktoś jeszcze tak ma? Fajnie
rozbudowali tą scenę gdy han ginie :P a jeśli chodzi o film to powiem ze trochę gorszy od 5 ale
nadal warto sie wybrać, chociaż nie da sie ukryć ze disney chyba maczal palce w niektorych
scenach :) osobiście daje filmowi 8/10

Packa1051

Disney? Nigdzie nie przeczytałem żeby wykupili Universal Studios lub nawet Universal Pictures. Weź nie strasz stary, po tym co zrobili Marvelowi przeklinam Disneya.
Co do ost. sceny to liczyłem, że Han przeżyje w podobny sposób jak Letty. A Ian Shaw (chyba brat Owena) jako Jason Statham trochę to tam nie pasuje

ocenił(a) film na 9
MrBlue

No proszę cię, Ta scena gdy letty skacze z czolgu, don ją łapie, i lądują na jakimś BMW to bajka jak cholera, a na sali ludzie zaczeli sie śmiać, albo gdy ginie ta laska hana i oddaje kilka strzałów to juz przesada, cieżko dzisiaj o dobry film bez zastrzeżeń, ale w sumie ten był nawet do ogladniecia, tylko ze przedobrzyli z niektórymi scenami. Taka jest moja opinia :)

ocenił(a) film na 9
MrBlue

A co do Stathama to ja sie bardzo cieszę ze sie tam znalazł, gdyby han to przeżył to przeklinalbym dzień w którym sie zapoznalem z seria filmów Szybcy i Wściekli. I te ostatnie słowa jasona powodowały u minę ciary. Pozdro