PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Ta część to było coś ,piękna uczta dla oczu . Świetna i niesamowita akcja ,prawdziwe kino akcji . Piątka była taka sobie , średnio mnie przypadła do gustu ale tutaj było totalna rozwałka na całego ;) Pogoń za Owenem i te jego auta mnie to przypominało gokarta , fajna jazda bez trzymanki . Niestety nie wiele z tego zapamiętałem bo ciągle tylko się wywracali , coś wybuchło , gdzieś wskoczyli ;) A scena nawalanki jak się wzięły dwie kobiety za łby też fajnie wyszło . Akcja z samolotem też niezły pomysł . Ogólnie to było świetne widowisko dla oczu . Akcja z czołgiem na autostradzie nagle wyskakuje sobie z jakiegoś wozu , to była niezła rozwałka na całego . Ogólnie to nie wiem czy była tutaj jakaś inna tematyka jak tylko zaskoczenie widza . Dobry film kupiony tanio mnie się trafił w przyzwoitej cenie ;) Co mogę powiedzieć akcji jest dużo pościgi tak jak ten za tym gangsterem jak grupa Toreta go ścigała , potem akcja z czołgiem to było niesamowite , jak oni wyskakiwali z tych aut i trafili w cel ;) no z tym samolotem to już w ogóle było totalne przegięcie jakichkolwiek praw fizyki . Nawalanka była dobra , ogólnie szkoda tej jednej klientki która zginęła na koniec . Tego chinola też szkoda co zginął w scenie między napisami końcowymi ;/ Film jak dla mnie super jedna z najlepszych części .