PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

han

ocenił(a) film na 10

jak sadzicie zagra han czy nie , i tez chce sie spytac oto jak sadzicie czy te aktorki wezmą do filmu szybcy i wsciekli 6 oto one

Marielle Jaffe z krzyka 4
Brooklyn Decker z żona na niby
Antoinette Nikprelaj z giganci ze stali

jak wy uwazacie ja mysle ze albo z krzyka 4 lub żoa na niby

ocenił(a) film na 9
krzyk3

Han muuuuuuuuusi zagrac <3

timeisrunningout

też tak uważam że Han musi grać i proponuje jeszcze takie aktorki dołożyć jak
Charlize Theron - Włoska Robota
Maggie Q - Ksiądz 3D
Natalie Portman - Thor
i ze dwóch takich aktorów
Mark Wahlberg - Contraband
Jason Statham - Elita Zabójców
Piszcie co o tym sądzicie.

ocenił(a) film na 10
carl2012

O tak np tez marielle jaffe z krzyka 5 mogła by zagrac lub też brooklyn decker z filmu żona na niby no mark wahlberg w szybcy i wsciekli 6 jakiegos wroga zagrać np a natalie portman np jego dziewczyne, i co o tym sądzisz

ocenił(a) film na 10
carl2012

Nie przesadzajcie z tymi aktorami :)
Seria F&F ma i tak baaardzo dużo swoich własnych postaci. Dodawanie do tego innych gwiazd kina spowoduje, że film straci swój klimat. The Rock wkomponował się fajnie. Wahlberga, Theron, Portman nie potrafię sobie wyobrazić...I nawet nie chce.

Wystarczający będzie powrót do serii Michelle Rodriguez i (być może) Evy Mendez.

ocenił(a) film na 10
frantic84

Tak własnie eva tez fajnie zagrała w 2 czesci ale ciekawe oczym bedzie musze obserwowac f&f six

ocenił(a) film na 8
krzyk3

pod koniec Fast Five Han miał zamiar jechać do Tokio moim zdaniem było by lepiej jak by akcja działa się po Tokio Drift bo ta cześć wreszcie znalazła by swoje miejsce w kolejności a tak jest odkładana dalej i dalej.

ocenił(a) film na 10
DragoAnasazi

gdzieś czytałem, że FF 6 ma się dziać po Tokyo Drift ;) może tak i będzie :D

ocenił(a) film na 10
adam_231

no a dla waszych informacji zdjecia do tego filmu zaczynaja sie tego maja 2012 roku

ocenił(a) film na 8
krzyk3

też czytałem o zdjęciach na razie nic więcej nie wiadomo o fabule

ocenił(a) film na 10
DragoAnasazi

a jak sadzisz letty zagra czy nie w tym filmie ta aktora michelle rodrique bo najedne stroniie paczałem i pisało że nie wiadomo czy zgara chyba piszą tak żeby trzymac nas w nie pewnosci bo cos czuje ze cos planuja

ocenił(a) film na 6
krzyk3

prawdopodobnie zagra nie puszczali by tej scenki na koniec o tym że ona żyje gdyby jej mieli nie pokazywać tak samo zagra Eva Mendes tego jestem prawie pewny. Możliwe ale to tylko moja myśl że połączą te wydarzenia z tokyo drift i pokażą tego typka co się w nim ścigał. tak właśnie może być

ocenił(a) film na 10
Lukario

to fajnie że zagra w tym filmie

ocenił(a) film na 9
krzyk3

To będzie ostatnia część pomiędzy 5, a Tokio Drift. Później może dopiero przejdą na wydarzenia po Tokio Drift.