Podobno, juz 4 kwietnia, Brokeback bedzie na dvd. Juz jestem krolowa sklepu i czekam na film! :D. :D :D :D :D :D :D !
A skąd ta informacja? I czemu tak szybko?? (Mam cichą nadzieję, że to prawda bo im szybciej tym lepiej :P)
poniewaz, organizacje pro-rodzinne, chca aby ten film, jak najszybciej został wycofany z kin . I mają racje .... !
Słuchaj gościu, jak masz coś do filmu to po jaką cholerę za przeproszeniem włazisz tu i robisz burdel? Zajmij się swoim małym, ograniczonym światkiem i swoje przekomiczne teorie (myślałeś o założeniu kabaretu?) zostaw dla siebie.
Słuchaj gościu, jak masz coś do filmu to po jaką cholerę za przeproszeniem włazisz tu i robisz burdel? Zajmij się swoim małym, ograniczonym światkiem i swoje przekomiczne teorie (myślałeś o założeniu kabaretu?) zostaw dla siebie.
Też miałem o tym napisać;)
W serwisie stopklatka piszą jeszcze o dodatkach, jakie znajdą się w amerykańskim wydaniu. Cytuję:
"Wśród materiałów dodatkowych na płycie DVD z "Tajemnicą Brokeback Mountain", która trafi na amerykański rynek 4 kwietnia, znajdą się między innymi: film dokumentalny, w którym Heath Ledger i Jake Gyllenhaal opowiadają o pracy nad swoimi rolami, sylwetka Anga Lee oraz wywiady ze scenarzystami Larrym McMurtrym i Dianą Ossaną."
Na polskie wydanie trzeba będzie jeszcze poczekać niestety, ale mam nadzieję, że warto będzie. Chodzi mi o dodatki. Mam nadzieję, że wydanie DVD dorówna samemu obrazowi, które jest dla mnie arcydziełem ;)
Tak 4 Kwietnia jest sprszedane na DVD.
I jeszcze mozemy sie cieszyc ze jest najpopularniejszy DVD zamowione prszes amazon.
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/new-for-you/top-sellers/-/dvd/all/ref=pd_ts _h/103-9717359-3471838 [www.amazon.com/exec/obi ...]
zamowinie z strona powoduje ze szybciej sie dostaje DVD ;D
I jeszcze sie zrobi kontribucja do filmu zeby stanelo na mijsce nr 1 jako topseller!!! :))))
pzdrwiam,