Wpadle na swietny plan w zwiazku z tym, iz TBM nie byl jeszcze pierwszy na liscie wszyscy fani powinni chwilowo zbojkotowac wyznania gejszy i dac filmowi ocene 1/10, a TBM 10/10, razem opanujemy caly swiat:P Moze pomysla nie jest zbyt dojrzaly, ale lepiej zrobic cos takiego niz sie nudzic, wiec do pracy:p
Pozdrawiam
Po tym całym użeraniu się i jeżdżeniu po ludziach, że zaniżają punktację "Brokeback Mountain" wyjeżdżasz z czymś takim?
Mam nadzieję że robisz sobie jaja.
a kogo tak naprawde obchodzi to jaka ocene ma film na filmwebie? przeciez te oceny i tak sa zupelnie niemiarodajne... wiekszosc filmow ma 8 z hakiem i sa wsrod nich zarowno arycdziela jak i gnioty
To oczywiscie byl zart, bo z reguly na fora filmow wchodza ludize, ktorym ten film sie podobal, a weic ich oceny sa raczej nieobiektywne, szzegolnie kiedy ktos podziwia dzielo pily itp. jako swiatowy majstersztyk kinematografii... Ale nadal trzymam sie przy swoim, ze przez to, iz film tak dlugo utrzymuje sie w top 10 coraz wiecej osob jest nim zainteresowana.
U mnie w pracy wszystkie HOMOFOBY , dali po 1 , włacznie ze mna . dlatego tak pieknie spadł ten film... :) .............................. ......................
A ja namówiłam całą swoją klasę żeby dali BM 10 - to oczywiście żart, ale w ten sposób można by tak się bić na słowa bez końca.
Ktoś już o tym wspomniał: Nie ważne czy BM będzie na top 100 czy nie. Ale przynam się szczerze, że codziennie jak tu wchodzę to patrzę na którym jest miejscu ;) Ale chyba wyłącznie z czystej ciekawości...
Poza tym dałam 'Wyznaniom gejszy' 9 pkt bo film mi się podobał i zdania nie zmienie wylacznie ze wzgledu na to, żeby BM weszło wyżej ;)
Pozdrawiam.
mi się i "TBM" i "Brokeback" bardzo podobały, dałem po 9. nie widzę żadnego sensu w zaniżaniu ocen innym filmom tlyko dlatego, żeby jakiś jeden wszedł na wyższą pozycję w rankingu :/ a poza tym tych 2 filmó w ogóle nie ma jak porównać bo są o zupełnie innym. pzdr