TVN mi słabo odbiera, no i TV 14 cali. On go wziął od tyłu? Nie odbierzcie tego jako prostactwo albo prowokację ale otworzyłem szeroko usta ze zdziwienia i chcę się upewnić:)
Inteligencie, z góry uprzedziłem że to nie prowokacja i wyjaśniłem powody pytania bo nie do końca mogłem uwierzyć (oglądałem na naprawdę kiepskiej jakości odbiorze, jednocześnie siedząc przed komputerem) że o 21 gdzie bynajmniej ja jako dziecko siedziałem przed TV puszczają takie sceny. Słowem w temacie nie napisałem jacy to homo są źli, fuj i wogóle. I dyskutować ze mną nie musisz, bo nie w tym celu zakładałem temat żeby z kimś dyskutować, do tego są o wiele ciekawsze poniżej.
ktos napisal ale po co ten Bóg.....a no po to ze w niego wieze...i wieze ze ucisk i przesladowanie gejów nie dzieje sie bez powodu....to tak jak powiedzmy z jezusem......kazdy ma swoaj wizje boga.....dla mnie Bog to co piekne dobre co uszcesliwia daje radosc...reszta to wytwór ludzi spowodowany złem....tak tak ludzie sami je wytwarzaja....zwroccie uwage jak wszystko satje sie lepsze gdy jestesmy szczesliwi kochani akceptowani.....zreszta duzo bo toym pisac...milosc dwch facetwo to taki sam wytwór boski jak milosc hetro.......pisze milosc nie pisze o bezmyslnym puszczaniu sie itp...ale to dotyczy zarowno jednej jaki drugiej orientacji....nie uogólniajmy