poco ten kmiot Walduś wciąż buszuje po tym forum !? Przeciez wie, zdaje sobie sprawe z tego, że jest żałosny...to poco wciąż sie tu sadzi? Czego on tu szuka? ;/;/;/
Chce wyładować swoją frustrację, oraz wmówić sobie, że jest kimś lepszym. Czyli robi to, co każdy prowokator. :)
jestem osobą ktora reaguje odpowiednio w takiej sytuacji....nie bede patrzał na to jak ktoś komus bez przyczyny pluje na twarz z reakcja ooo pada deszcz pfff ;P na chamstwo trzeba czasem odpowiedzieć, a wydaje mi sie, iz zrobiłem to w miare odpowiedni sposob...przykro mi ze nie chcesz mu uswiadomić swoich racji...wiem ze myslisz podobnie, ale chcesz zachować wszelka kulture...Postepuj jak chcesz, ale nie porownuj mnie do niego ok?
Z takich postów rodzą sie tylko kłótnie i nic poza tym. A to nie o to chyba chodzi, no nie?
Owszem, bo czasem cos mnie tak irytuje i nie daje mi spokoju nie wynurzenie swoich myśli :) Czy to takie złe, że nie moge patrzeć i niereagować na takich ludzi jak Walduś czy jakies inne tam?..Przecież oni swoją prowokującą wypowiedzą chcą własnie otrzymać taką odpowiedz? Przecież własnie poto jest to forum! Aby każdy mogł zacząc jakaś ostrą dyskusje, nie koniecznie wulgarną, a czuje sie troche tak jabym własnie powiedział coś bardzo niecenzurowalnego...;/ hmm? chyba tego nie zrobiłem, bo to według mnie nie o to w tym chodzi. Myśle, że najważniejsze są argumenty, podejscie do innych, do ich poglądów i akceptacja ludzi, którzy swoim istnieniem nie krzywdzą innych. Dla mnie oczywiste jest to, że jeśli żyto nie widzi całą zimę nieba, to się nie trzeba spodziewać chleba, tak samo jest z Waldusiem, nie zna zadnego geja i nie chce poznać, więc ma swoje ograniczone poglądy, bardzo wiejskie i trzeba podejsc do niego troszeczke z dystansem tylko czasem probuje zaszpanować intelektem i zrobic z osob przebywających na forum totalnych debili. Ja czegos takiego nie lubie i nie mam zamiaru bawić sie w świetęgo, ogładnego, czyniciela dobra. Z góry pozdrawiam ;)