chyba stane się lesbijką i napewno nie będe ukrywać się ze swoją dziewczyną przed światem tak jak to to robią dwaj główni kolesie w tym filmie,tchóże!
BUAAAAhahahahahahahahaha a. dawno sie tak nie usmiałem. Marcysia poprawiłas mi humor ,,,,,,,,,,,,,, BUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mało nie spadłem z krzesła!!!!!!!!!!!!!!! ZAJEFAJNIE !! MARCYSIA tak trzymaj ! ,BuaaaaaaaaaaaaHAAAAAAAAAAAAAA AAAA Zostan Lesbijka ! AAAAAahahahhahaha
Yossarian napisał to, co od dawna myślimy na temat Stacha ;) Brawo za dobry pomysł :P
stachu masz ostatnią szanse żeby mnie nawrócić na hetero!!!!!
wszystko zależy od ciebie....
nie przesadzajcie stachu nie jest taki zły jak piszecie,to przecież rasowy samiec.
Biedna żona.
Jeśli czujesz się "samcem", jak powiedziała o Tobie Marcysia, to czemu boisz się /przepraszam, tylko cytuję/ "zboczonych spedalonych psów"?
stasiu dzięki,że chcesz mnie wspierać w moich staraniach ,ale będzie to coraz bardziej trudne bo przed chwilą zauroczyła mnie nowa użytkowniczka filmwebu Madziara http://www.filmweb.pl/user.fhtml?i=543199 [www.filmweb.pl/user.fht ...]
niestety ma już chłopaka:(może mi teraz pomożesz co mam zrobić?ona nie wie że ja do niej coś tamtego.