Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197545
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

chyba stane się lesbijką i napewno nie będe ukrywać się ze swoją dziewczyną przed światem tak jak to to robią dwaj główni kolesie w tym filmie,tchóże!

ocenił(a) film na 1
Marcysia

BUAAAAhahahahahahahahaha a. dawno sie tak nie usmiałem. Marcysia poprawiłas mi humor ,,,,,,,,,,,,,, BUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mało nie spadłem z krzesła!!!!!!!!!!!!!!! ZAJEFAJNIE !! MARCYSIA tak trzymaj ! ,BuaaaaaaaaaaaaHAAAAAAAAAAAAAA AAAA Zostan Lesbijka ! AAAAAahahahhahaha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Yossarian_2

Yossarian napisał to, co od dawna myślimy na temat Stacha ;) Brawo za dobry pomysł :P

Reeze

stachu masz ostatnią szanse żeby mnie nawrócić na hetero!!!!!
wszystko zależy od ciebie....

nie przesadzajcie stachu nie jest taki zły jak piszecie,to przecież rasowy samiec.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
stachu_8

Biedna żona.
Jeśli czujesz się "samcem", jak powiedziała o Tobie Marcysia, to czemu boisz się /przepraszam, tylko cytuję/ "zboczonych spedalonych psów"?

Howler

stasiu dzięki,że chcesz mnie wspierać w moich staraniach ,ale będzie to coraz bardziej trudne bo przed chwilą zauroczyła mnie nowa użytkowniczka filmwebu Madziara http://www.filmweb.pl/user.fhtml?i=543199 [www.filmweb.pl/user.fht ...]
niestety ma już chłopaka:(może mi teraz pomożesz co mam zrobić?ona nie wie że ja do niej coś tamtego.