Jutro o tej samej porze leca w tv dwa filmy. Ktory film wybrac? Telefon czy Skazani na Shawshank?
adam pewnie ze obejrz mecz a filmy faktycznie sobie sciagniesz.ja obejrze skazanych na shawshank bo tel jest diabelnie dobry ale widzialam 2 razy....
Wybrałem mecz, a filmy właśnie sobie ściągam i jutro będę miał, "Skazani na Shawshank" i do tego "Ucieczka z Alcatraz", coś czuję, że jutro będzie więzienny wieczór filmowy :-) Telefon już raz oglądałem, ale dawno dlatego tez będzie trzeba go sobie powtórzyć, jak tak to nie dają w TV fajnych filmów przeważnie, a dzisiaj jak rzucili to nie wiedziałem za co się zabrać... :)
Uważam, że oglądając Telefon z lektorem to parodia :) Oglądnę Skazanych ponieważ oglądałem tylko raz, a Telefon kilka razy.
Ja mam jeszcze większy problem, dzisiaj leci na TVP 1 "Telefon", o 20:25 "Skazani na Shawshank", a że jestem kibicem piłkarskim jak i kino maniakiem to o 20:45 jest jeszcze ważny półfinał LM Barcelona-Chelsea... I bądź tu człowieku mądry, za cholerę nie wiem co mam wybrać... :/
Ja również wybrałbym mecz, Skazani są genialnym filmem ale łatwo go zdobyć co do telefonu mi osobiście się okrutnie nie podobał
telefon jest krótki, bo bez reklam coś koło 85 min.
fajny całkiem, ale nie mam wątpliwości co lepiej- skazani to klasyk.
wybitne kino, piękna historia + świetna gra aktorska i muzyka.
ja chociaż już oglądałam go kilkadziesiąt razy i tym razem się skuszę:]
A ja z kolei poinformuję was wszystkich, że o 21:45 leci Pluton na Ale Kino! co będzie moim osobistym wyborem.