Hej! Mam prośbę do osób które oglądały ten film. Możecie napisać jakie jest jego zakończenie, bo akurat tego nie widziałam, to jakieś ostatnie pół godziny. Co się stało z Viktorem, wrócił do domu??? A co z Amelią??? DZIĘKI Z GÓRY =]
Więc Victor wkońcu ''wszedł'' do Nowego Jorku -odzyskal paszport- tam pojechal na koncert tego muzyka i dostal autograf...poczym pojechal do domu...aa...z Amelią nie pamiętam:P
/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/
Wiktor wychodzi do Nowego Jorku, zdobywa autograf muzyka, dodaję go do puszki, a Amelia powraca do swojego dawnego chłopaka. Na końcu spotykają się jeszcze jak ona wsiada do taksówki wyjeżdząjąc po autograf do Nowego jorku, a ona wysiada z taksówki po wyjściu z samolotu. Uśmiechają się do siebie. Viktor robi jeszcze gest jakby czekał aż ona wsiądzie znim do taksówki lub jakby ja zapraszał (tak mi sie zdawało) ale ona sie uśmiecha i odchodzi na lotnisko...
/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/
Wiktor wychodzi do Nowego Jorku, zdobywa autograf muzyka, dodaję go do puszki, a Amelia powraca do swojego dawnego chłopaka. Na końcu spotykają się jeszcze jak ona wsiada do taksówki wyjeżdząjąc po autograf do Nowego jorku, a ona wysiada z taksówki po wyjściu z samolotu. Uśmiechają się do siebie. Viktor robi jeszcze gest jakby czekał aż ona wsiądzie znim do taksówki lub jakby ja zapraszał (tak mi sie zdawało) ale ona sie uśmiecha i odchodzi na lotnisko...