PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106408}

Terminal

The Terminal
2004
7,4 257 tys. ocen
7,4 10 1 257029
6,4 60 krytyków
Terminal
powrót do forum filmu Terminal

Hej! Mam prośbę do osób które oglądały ten film. Możecie napisać jakie jest jego zakończenie, bo akurat tego nie widziałam, to jakieś ostatnie pół godziny. Co się stało z Viktorem, wrócił do domu??? A co z Amelią??? DZIĘKI Z GÓRY =]

ocenił(a) film na 9
anglistka16

Więc Victor wkońcu ''wszedł'' do Nowego Jorku -odzyskal paszport- tam pojechal na koncert tego muzyka i dostal autograf...poczym pojechal do domu...aa...z Amelią nie pamiętam:P

anglistka16

/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/

Wiktor wychodzi do Nowego Jorku, zdobywa autograf muzyka, dodaję go do puszki, a Amelia powraca do swojego dawnego chłopaka. Na końcu spotykają się jeszcze jak ona wsiada do taksówki wyjeżdząjąc po autograf do Nowego jorku, a ona wysiada z taksówki po wyjściu z samolotu. Uśmiechają się do siebie. Viktor robi jeszcze gest jakby czekał aż ona wsiądzie znim do taksówki lub jakby ja zapraszał (tak mi sie zdawało) ale ona sie uśmiecha i odchodzi na lotnisko...

davemaster

Czyli jednak nie będom razem? Nie ma happy end'u?

anglistka16

/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/SPOILERY/

Wiktor wychodzi do Nowego Jorku, zdobywa autograf muzyka, dodaję go do puszki, a Amelia powraca do swojego dawnego chłopaka. Na końcu spotykają się jeszcze jak ona wsiada do taksówki wyjeżdząjąc po autograf do Nowego jorku, a ona wysiada z taksówki po wyjściu z samolotu. Uśmiechają się do siebie. Viktor robi jeszcze gest jakby czekał aż ona wsiądzie znim do taksówki lub jakby ja zapraszał (tak mi sie zdawało) ale ona sie uśmiecha i odchodzi na lotnisko...