Pierwsza część najlepsza. Klimat, muzyka no i Arni w swojej najlepszej roli. Według mnie ten film jest doskonały pod każdym względem. Fanów Terminatora zapraszam do siebie na wpis w temacie dotyczącym tego wspaniałego filmu.
Tak ten film jest doskonały. Chyba najlepszy jaki widziałem. Arnold znakomicie spisał się w swojej roli.
Witam. Również uważam jedynkę za lepszą od dwójki i na stałe zapisaną w historii kina. Oglądałem go po raz pierwszy na starym vhs gdzieś w 89r,pamiętam że mało co było widać. Arnold w roli maszyny - istny majstersztyk
Również się zgadzam film jest po prostu fantastyczny. Wszyscy którzy sądzą tak jak my niech się wpisują.
Podpisuję się obiema rękami.TERMINATOR to kamień milowy gatunku a ARNIE jest idealnie obsadzony jako morderczy cyborg.Nieśmiertelny klasyk...
w zasadzie to macie racje, że film jest jedyny w swoim rodzaju, ale moim skromnym zdaniem mistrzostwem całej trylogii jest druga część<i to nie dlatego że arnold jest tym dobrym:)>, a uwierzcie mi, niezwykle rzadko tak sie zdarza>> oczywiście nie miałem nic złego na myśli:) chciałem sie po prostu podzielić własnymi spostrzeżeniami... peace