Terminator
FW ... 7,5
IMDB ... 8,1
http://www.imdb.com/title/tt0088247/
Terminator 2
FW ... 7,7
IMDB ... 8,6
http://www.imdb.com/title/tt0103064/
na Filmwebie też wszystko było OK, dopiero po premierze Avatara niemal wszystkie filmy sci-fi dostały po dupie
zgadzam sie. mysle, ze ten serwis powinien byc dla osob pelnoletnich, bo dzieciarnia zniszczyla i niszczy dalej wszystko na swoje drodze.
z twojego prymitywnego toku myślenia wynika że na imdb nie może logować się dzieciarnia ;/
ze co ? czy ja napisalem o jaki serwis chodzi ? moze zanim zaczniesz pisac takie bzdety gowniarzu, to pomysl ? unikniesz kompromitacji.
tak się składa że znaczna część ludzi na filmwebie to osoby niepełnoletnie, a gdyby ten serwis był tylko dla pełnoletnich, nawet w połowie nie byłby tak dobry, szczeście że nie decydują o tym tacy ludzie jak ty.
czyli masz 13 lat, czego jestem juz niemal pewny. Coz, pewnych rzeczy ci nie wyjasnie ze wzgledu na mlody wiek. Jesli ty uwazasz, ze to dzieci w twoim wieku decyduja o jakosci serwisu to masz problemy lub...wlasnie 13 lat.
lepiej zobacz jak spadaja oceny swietnych filmow, klasykow, a na forach wszedzie pelno mlodych debili, ktorzy trolluja, prowokuja i zasmiecaja wszystko na swojej drodze.
dlatego teraz usiadz, pomysl, jeszcze raz pomysl i dopiero odpisz jesli masz taki zamiar. ale i tak nie zamierzam dyskutowac z dzieciakiem.
gdybym byl adminam to juz dawno zegnalbys sie z kontem na fw, a filmweb byl by szanowany i na poziomie, cos jak klub milosnikow filmu ( kmf ). Ale rzeczywistosc jest inna, a filmweb uchodzi za syf.
hmmm... nie wyraziłem się jasno. Filmweb to najczęściej odwiedzany polski filmowy portal internetowy:
"7 205 271 unikalnych użytkowników (UU*), którzy dokonali 233 707 612 odsłon"
"Na filmy zostało oddanych już prawie 50 milionów głosów (w maju było ich 22 miliony), dzięki czemu Filmweb zna najlepiej gusta filmowe polskich Internautów."
http://mambiznes.pl/artykuly/czytaj/id/3416/filmweb_pl_z_rekordowa_liczba_uzytko wnikow
bez tej dzieciarni spadek odsłon stanowczo by zmalał by zmalał, mniej urzytkowników mniej wpływów z reklam, mniej wpływów z reklam mniejszy budżet, mniejszy budżet większy syf
nie trzeba chyba przypominać że dwa lata temu strona zdecydowanie nie była tak rozbudowana i unowocześniona.
O moim wieku nie Będę się spierał bo i tak zapewne nie przyjmiesz tego do wiadomości, dziekuje z mojej strony to tyle
co z tego, ze jest najczesciej odwiedzany ? co z tego ze oddano 50 mil glosow ? wiesz jaki procent uzytkownikow FW to uzytkownicy normalni, majacy jakiekolwiek pojecie o kinie ? moze 5%...
a to, ze oni trzepia kase wcale nie oznacza, ze to bedzie orzystne dla nas... nawet te nijakie unowoczesnienia....
wiec takie gadanie zwyczajnie mija sie z celem, bo oceny na FW sa nic niewarte. IMDB jest juz znacznie lepsze. tam trolli banuja od razu.
co do twojego wieku - masz 13 lat, wiec nie musisz mowic.
Teraz to przeszedłeś samego siebie, że niby ty jesteś tą cześcią tych 5% co są normalni buahahah ;) Nie mam zamiaru dłużej z tobą duskutować po tym jak zobaczyłem twoje kometarze w innych tematach:
-" skomentowalem twoj post na innym temacie innego filmu, to nasz kochany szejkus-srejkus wrocil z placzem na forum expendables, aby sie wyrzyc i dowartosciowac. jak sam widzisz - kolejny raz robie z ciebie durnia, a ty nawet nie jestes w stanie tego zauwazyc."
-"po raz kolejny kompromitacja. tak trzymaj bucu."
-"o twojej glupocie pisac mi sie nie chce, wiec miejmy to za soba. sam doskonale sobie radzisz bez mojej pomocy w osmieszaniu sie :)"
-"ahaahah a to dobre. ale, coz pozwole ci myslec, ze masz racje.
dobra. niejszym koncze bezsensowna i bezcelowa dyskusje ze zwyczajnym trollem"
Nie musiałem szukac długo żeby znaleść kametarze takiego pajaca jak ty, wiekszość postów to kłutnie, nie podajesz żadnych sensownych argumentów, wyzywasz innych,a sam jesteś głupim trollem.
sorry zalosny buraku, ale to ty wyskoczylas z morda jak rasowy troll i prowokator, wiec lepiej ogarnij sie i pomysl nad tym co piszesz, bo na trolla to ty wyszedles po pierwszym poscie...hahah
ech... skopiowales dyskusje z panem szejkiem, ale nie masz najmniejszego pojecia o co tam chodzilo, dlaczego tak pisalem i kim jest ten rzekomy szejkus, wiec takich postow pod jego adresem znajdziesz jeszcze z 1000. szkoda, ze twoja inteligencja nie pozwolila ci skopiowac tego co szejkus pisal o mnie hehehe.
tak to jest kiedy wejde w dyskusje z 13 letnim dzieciakiem. nie ma gowniarz co powiedziec, to zaslania sie kopiowaniem jakis bzdur o ktorych nie ma pojecia.
zycze ci powodzenia w dalszym trollowaniu i prowokowaniu dzieciaczku. masz talent.
"lepiej zobacz jak spadaja oceny swietnych filmow, klasykow, a na forach wszedzie pelno mlodych debili, ktorzy trolluja, prowokuja i zasmiecaja wszystko na swojej drodze."- każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii a klasyk nie jest dla każdego tak samo ceniony jak dla innego, bo gust każdy człowiek ma inny a ty nie masz prawa narzucac innym swojego upodobania.
gdzie ja napisalem, ze narzucam swoje upodobanie ? myslisz co piszesz ? to lepiej zacznij.
"lepiej zobacz jak spadaja oceny swietnych filmow, klasykow, a na forach wszedzie pelno mlodych debili, ktorzy trolluja, prowokuja i zasmiecaja wszystko na swojej drodze."młody nie znaczy debil i troll a ty nie dajesz im się wyrazić.
komu sie nie daje wyrazic ? widze, ze ty nie wiesz juz sam o czym piszesz. wiem, ze masz 13 lat, no moze 14, ale nie mowie z gory, ze jestes trollem, ale jednak nim jestes po tym co tu pokazujesz.
Ja tam się ocenami na FW nie przejmuję, tu są takie śmieszne filmy w top 100,że nie ma o czym mówić.
Mnie się tam Terminator spodobał ,ale efekty były totalnie nierealiostyczne i za to poleciał punkt niżej
to byl 85 rok !! w tamtych czasach te efekty byly swietne. jednak animacja terminatora ze szkieletu mogla byc lepsza.
Nierealistyczne? Ale wiesz, ze to był tylko film, tak? Więc skoro kumasz, że to tylko bajka to na co ci realistyczne efekty? Jebać to
w dodatku przy ograniczonym budżecie... tak na prawdę nieco słabsze efekty specjalne rekompensuje znakomita charakteryzacja, w szczególności kiedy Arni ma zdartą z twarzy skórę.
Terminatora 1 obejrzałem zaraz po terminatorze 2 mailem wtedy 11 lat i był dla mnie wspaniały. Teraz wiadomo przez rozwój techniki patrzymy na to inaczej. Tak czy siak fabuła do dziś jest naprawdę dobra. Osoby mające dziś 13 lat tego nie skumają, więc lepiej niech się nie zabierają za stare filmy bo dla nich tak jak w grach liczy się tylko wygląd.