PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=995}

Terminator

The Terminator
1984
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 256192
8,0 48 krytyków
Terminator
powrót do forum filmu Terminator

pierwsza czesc byla najlepsza posiadala swietny klimat no iarnold ktory poprostu swietnie zagral bezlitosna maszyne ktora niszczy wszystko na swojej drodze aby tylko dorwac sare 2 tez jest swietna ale to juz komercja terminator z uczuciami ale mimo wszystko byl fajny ale jedynka to film z dusza a no i bez arnolda to napewno nie bylo by to samo jak dla mnie to jego rola zycia

ocenił(a) film na 10
kane4_2

A dla mnie to tyś powinien nauczyć się stawiać znaki nterpunkcyjne w zdaniach.

ocenił(a) film na 7
Pypciu

chyba nie na temat z ta interpunkcja mysle wyluzuj to nie dyktando

ocenił(a) film na 8
Vaginator

myślę, że powinno się walczyć z czymś takim.
Język jest świadectwem naszych czynów.

ocenił(a) film na 10
mistrzyoda87

zgadzam się z autorem,1 jest świetna i ma wspaniały klimat,a Wy faktycznie wyluzujcie,przecież chyba udało Wam się przeczytać i zrozumieć sens ;-)

ocenił(a) film na 9
fenix

ta, ale z jakim trudem.

a jedynkę lubię tak jak dwójkę.

ocenił(a) film na 9
kane4_2

Popieram. Jedynka pomimo nienajlepszych efektów specjalnych i elementów z filmów klasy B z lat 80'tych była najlepsza. Za to najgorsza moim zdaniem była dwójka a nie trójka.

ocenił(a) film na 10
Lech_qv

???
Dlaczego dwójka a nie trojka ?!?
Nie rozumiem.... Możesz to rozwinąć ?

ocenił(a) film na 9
kane4_2

Oczywiście, że T1 Klimat klimat i jeszcze raz klimat
T1 > T2 >T 3

ocenił(a) film na 10
Tralalinski

No i pod tym się jak najbardziej podpisuję...
Dodałabym jeszcze :
T1 >= T2 > > T3

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
kaylah7

Terminator 1 zdecydowanie najlepszy! Takie jest moje osobiste zdanie. Faktycznie ma niepowtarzalny klimat, T2 próbował dorównać T1 ale myślę, że trochę mu brakło.

T1 to jest Thriller Sci-Fi i takie kino mi najbardziej odpowiada. Gdzie jest dużo niewiadomych, napięcie, klimat...

T2 to już raczej Film Akcji, Sci-fi. Film już bardziej zrobiony dla mass... ale nadal trzyma poziom.