pierwsza czesc byla najlepsza posiadala swietny klimat no iarnold ktory poprostu swietnie zagral bezlitosna maszyne ktora niszczy wszystko na swojej drodze aby tylko dorwac sare 2 tez jest swietna ale to juz komercja terminator z uczuciami ale mimo wszystko byl fajny ale jedynka to film z dusza a no i bez arnolda to napewno nie bylo by to samo jak dla mnie to jego rola zycia
myślę, że powinno się walczyć z czymś takim.
Język jest świadectwem naszych czynów.
zgadzam się z autorem,1 jest świetna i ma wspaniały klimat,a Wy faktycznie wyluzujcie,przecież chyba udało Wam się przeczytać i zrozumieć sens ;-)
Popieram. Jedynka pomimo nienajlepszych efektów specjalnych i elementów z filmów klasy B z lat 80'tych była najlepsza. Za to najgorsza moim zdaniem była dwójka a nie trójka.
No i pod tym się jak najbardziej podpisuję...
Dodałabym jeszcze :
T1 >= T2 > > T3
Pozdrawiam
Terminator 1 zdecydowanie najlepszy! Takie jest moje osobiste zdanie. Faktycznie ma niepowtarzalny klimat, T2 próbował dorównać T1 ale myślę, że trochę mu brakło.
T1 to jest Thriller Sci-Fi i takie kino mi najbardziej odpowiada. Gdzie jest dużo niewiadomych, napięcie, klimat...
T2 to już raczej Film Akcji, Sci-fi. Film już bardziej zrobiony dla mass... ale nadal trzyma poziom.