sorki ale tu i na T2 są normalne dyskusje nad Terminatorem. (nie licząc chorych umysłowo prowokatorów) i tak powinno być!!!!! niestety jak wchodzę na T3 czy T:S to czytając wątki jestem zalewany tysiącami postów przepełnionych agresją, ubliżaniem i wyzywaniem się. Naprawde o wiele zajjebiściej sie czyta topiki gdzie jest wymiana poglądów na np temat jak T1000 sie przeniósł w czasie albo próbę wyjaśnienia jego możliwości bojowych (płynny metal) anieżeli taką żenującą papkę typu "goowno sie znasz, film był do doopy", "nieee to ty jesteś debil, film jest wyjjebisty".
a już w dziale gdzie jest forum Kronik Sarah Connor to jest totalna masakra. jak nie totalnie jeżdżenie po sobie to jakieś dziwne tematy zakładane, niektórzy jarają sie takimi banałami że aż niedowierzam.
pozdro dla normalnych
Tak to jest jak wyjdzie cienka kontynuacja świetnego filmu, fani serii są podzieleni: dla jednych byle, co związane z terminatorem jest zaje*iste, natomiast dla innych części 3 i 4 to filmy, których nie obejrzeliby nawet w kiblu :P
i ja rozumiem to Stary :-) każdy ma prawo do własnego zdania. ale kurde, jak widzę, jak koleś na forum Kronik założył temat, że serial jest do kitu to go normalnie zjedli, zwyzywali, zbluzgali, to mi witki opadają. A facet wyraził tylko swoje zdanie... ;-/ kur*wa no, troche kultury (choć kuriozalnie to brzmi bo sam klne jak szewc, ale przecież nie o idee samych przekleństw mi chodzi ;-P ) każdy ma prawo do subiektywnych odczuć.
No jasne, że nie powinno się kogoś gnoić tylko z powodu tego ze ma inne zdanie, ale zapewniam Cię ze na forum Kronik jest wiele kulturalnych użytkowników i wiele ciekawych dyskusji, ale oczywiście zdarzają się wyjątki cos ala Czuly_Wojtek vel. PROWOKATOR :P
@ hbk06_qbas
Nie wiem skąd masz takie doświadczenia z forum Kronik. Nie wiem jak Ty czytasz to forum, że same bluzgi tam widzisz. Napewno zdarzają się odpowiedzi, chamskie, prowokujące ale nie są one pisane przez stałą załogę tego forum. Na KAŻDYM forum zdarzają się idioci, którzy tylko piszą, żeby zdenerwować ludzi.
Ocenianie forum TSCC poprzez wpisy jakiś idiotów jest kłamliwe i mija się z celem. Gdybyś dokładniej prześledził tam wpisy to napewno doszedłbys do wniosku, że chamskie odpowiedzi staniowią ułamek procenta całej aktywnośći forumwiczów TSCC.
Dobry wieczór ! :)
Flame war mnie nie bawi (choć czasami daje sie ponieść emocją i nudzie ) wiec nie będę rozpętywał dyskusji . Po prostu czuje się po części wywołany do tablicy jako nienormalny forumowicz z forum TSCC , wiec napisze tych kilka słów ;)
Co do jeżdżenia się nawet nie wypowiadam bo nie zauważam tego nagminnie a nawet prawie wcale . Dziwne tematy ? Hmm nie rozumie :P jeżeli chodzi o tematy z ogólną dyskusją to było tam właśnie sporo dyskusji na tematy które sam uznałeś za wartościowe vide wyjaśnienie możliwości bojowych t1000 . Co do jarania się banałami to jeżeli masz na myśli fotki Cameron w sporych ilościach to cóż przykro mi jesteśmy skrzywienie ale nie narzekamy na to ;)
Pozdrowienie dla Wszystkich od nienormalnego aczkolwiek bardzo zodowolonego z tego stanu rzeczy Fana Terminatora i Kronik Sary Connor :)
Dobrej Nocy życzę :>
ps. a miało być krótko ;>
Żeby nie było ja i myślę ze hbk06_qbas też(oczywiście tylko tak myślę, nie wypowiadam się za innych), nie uważamy Cię za nienormalnego wręcz przeciwnie zaliczyłbym cię do tych kulturalnych
Spoko ja i tak biorę nie wiele rzeczy na poważnie ;)Pozatym granice normalności są dosyć płynne i czasem zdarza się balansować na krawędzi ;)
Pzdr :)
no ok ok, zwracam honor ale oczywiście tylko tym normalnym i umiejacym dyskutowac ;-) (kedar_1901 racja, uważam kolegę za kulturalnego)
niestety sporo ludzi o tym zapomina, można np bluzgać sobie "w powietrze" pisząć ze film jest chu**wy lub taka czy taka postać do d*upy ale bluzgi kierowane bezpośrednio do użytkowników to już nie są ok wg mnie.