PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=995}

Terminator

The Terminator
1984
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 256192
8,0 48 krytyków
Terminator
powrót do forum filmu Terminator

kiedys mi sie podobał ale po obejzeniu kolejnych czesci ten terminator jest nudny i stary ..dzis jest niczym do dzisiejszych produkcji...nuda nuda nuda 4/10

chabek88

Sam jesteś nudny.

ocenił(a) film na 10
chabek88

Ja mam na odwrót, mimo, że kiedyś wolałem 2 za jej kultowe sceny. T1 to klasyk, film o walce człowieka z maszyną, nie ma się kiedy nudzić na tym filmie, każda scena jest świetna. Jeżeli mówimy o Terminatorze to tylko jedynka 9/10.

Ciekawe zjawisko, człowiek vs maszyna - lata '80 Terminator, '90 Matrix...
a lata '00 to jedno wielkie zero.

T2 - 7/10
T3 - hahaha
T4 - 3/10 (buahahahaha)

ocenił(a) film na 8
Hilarious

no tak masz racje ale ..;] film jest jak dla mnie nudny ..;] i pozostane przy swoim 4/10 ;D

chabek88

Po prostu swoim komentarzem udowadniasz jaki ograniczony jesteś. Naoglądałeś się nie wiadomo czego i świetne kino s-f obrażasz grr...
Wiesz co to obiektywna ocena? Powinieneś uwzględnić czas, w którym film powstał, możliwości techniczne... a nie... nudy... już nie wspomnę o braku jakiejkolwiek argumentacji. Fabuła jest świetna, dla Ciebie dzieciaku to nic nowego bo marnujesz czas przed tv i oglądaleś nowsze badziewia i pewnie ten film niczym Ciebie nie zaskoczył, ale ... to właśnie po nim niewiele nowego wymyślili.

Ktoś komentował kolejne Terminatory i w pełni się zgadzam, najgorsza jak dla mnie była 3.

ocenił(a) film na 8
Wescik

ehh to czyli mam milczec ? i nie wyrazac opini? troche głupie ..no nielubie tej częci hehe nic nie poradze ..ale kocham terminatora 2 ..;]

ocenił(a) film na 10
chabek88

Każdy ma prawo do własnego zdania, mi też za bardzo się nie podoba fantastyka... powiedzmy sprzed 40 lat albo i starsza, mimo, że uznaje i szanuje, to raczej nie dał bym rady wszsystkiego tego obejrzeć.
Mam 23 lata i dla mnie Terminator to kultowy film (jedynka) ale przekonałem się o tym i doceniałem go dopiero niedawno.

ocenił(a) film na 9
chabek88

Szanuję Twoje zdanie choć go nie pojmuję. Ale chyba się starzeję bo coraz mniej rozumiem współczesną młodzież...

ocenił(a) film na 8
bonzo

to by było na tyle ..zostawmy ten temat w spokoju ;] pozdro ;]