Widac jakos sie nie znajcie. Tytulowe terminatory budza respekt, sa straszne i naprawde grozne, na efekty specjalne moze tyle kasy nie starczylo, ale przerzucanie ciezarowki i gra aktorska jest na naprawde doibrym poziomie. Takze przyszle szkielety bardzo laddnie sie poruszaly, a film naprawde budzi groze. Ode mnie 7.5/10
Miałem nie odpisywac, ale sie nie powstrzymalem.
"a film naprawde budzi groze."
Kiedy ja sie pytam?
"Tytulowe terminatory budza respekt"
he? Tymbardziej, ze wszystkie sa w tych samych ciuchach i daja konkretne wyraze twarzy (jakby kupe robily)
"gra aktorska jest na naprawde doibrym poziomie"
Moze tylko jedna osoba w tym filmie potrafi grac, Chloe (Lauren Walsh). Reszta chyba z ulicy wzieta.
Zreszta gusta to gusta i o nich sie nie gada.
pisss!
Poczatkowa scena kiedy TR odmawia poslyszenstwa podczas kierowania statiem i scena w bialym pokoju w jakims ala centrum dowodzenia - b. dobrze zagrana, a groze na pewno budzily te blaszaki. Muzyka tez byla niezla przeciz, nie odmowisz tego. Klimat jest naprawde niecodzienny.
Tekst posiada SPOILERY jakby co ;)
Wszędobylskie echo wszystko psuje. Co do "grania" aktorów też nie zmienię zdania.
Osobiście, owe "blaszaki" wg. mnie, nie miały przekonania, te ich miny- paranoja.
A co powiesz na ostatni przycisk do wyłączenia TR? Co to ma być!?
Zero kunsztu wykonania znanego choćby z serialu. Moim zdaniem serialowe TSCC, to przy tym jak film z 20 oskarami! Swojego zdania nie zmienie. 1/10