film razi głupotą, dla ludzi nie mających bladego pojęcia o militarii film może stanowić doskonałe widowisko, dla ludzi mających troszkę więcej informacji na temat jednostek specjalnych ich specyfiki działania i sprzętu, film to stek bzdur . . . komandosi działający w klimacie pustynnym nie wpadli na pomysł by założyć na siebie stroje maskujące w tym właśnie kamuflażu, natomiast każdy z żołnierzy pamiętał by zabrać ze sobą na pustynię w trakcie akcji prowadzonej w samo południe gogle noktowizyjne, wojskowi oddają skok typu helo, po sprzęcie z jakim skaczą wysnułem taki wniosek, skok wykonuje się z wysokości przelotowej samolotów pasażerskich by skrycie zrzucić swoje jednostki na terenie wroga, talibowie jednak mają wiele stacji radarowych by taki skok był zasadny ( - : . . . takich pereł jest ogrom . . . moja subiektywna ocena 2 / 10 jedyna scena która mi się podobało lądowanie transportowca na pustyni. w reklamie telewizyjnej usłyszałem że film wzorowano na black hawk down - przykro mi lecz nie widzę podobieństw . . .
"WĄTPIĘ...czy ty wogole byłeś w wojsku(nawet naszym)"
ja w tym zakresie nie mam w stosunku do ciebie żadnych wątpliwości . . .
"będe bo mam takie ustawowe prawo kasowaćź takiego trolla jak ty"
przysłowie mówi, że czasami lepiej siedzieć cicho i sprawiać wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości . . .
"tak jestem kretynem" - wiem