PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10740}
8,0 1,4 tys. ocen
8,0 10 1 1413
8,5 2 krytyków
The Plague Dogs
powrót do forum filmu The Plague Dogs

Dzisiaj te wszystkie OBSRANE KOCIARY I PSIARZE by się zesrali, gdyby ktoś wypuścił taki film, więc Ci debile i idiotki sami podcinają gałąź na jakiej, siedzą. Film jest zbyt brutalny? to po co go idiotko oglądasz? niestety, nowe pokolenia płatków śniegu, wychowanych na tiktoku, rusza wszystko, za niedługo będę musiał przeprosić kamień, który przypadkowo kopnąłem, bo jakaś debilka w sejmie będzie lobbować o to, czy być może ten kamień nie ma czasem uczuć...niestety moralność, etyka oraz empatia mają swoją granicę, i osoby które są nadwrażliwe(jebnięte)wymagają według mnie pomocy psychiatrycznej(mam na myśli, wszystkich pseudo-ekologów bez żadnego wykształcenia, bezrobotnych aktywistów, ludzi którzy chcieli by aby refundować za pieniądze pracujących zęby kotom(tak są tacy chorzy ludzie) itd. Takie rzeczy, nadają się już do psychiatry i niestety, przez takich ludzi, nie powstają takie filmy animowane, bo wystarczy na twitterze jedna idiotka(krzykaczka)z lewicy aby taki film został anulowany. Jedna, a tych ludzi każdego dnia jest coraz więcej. Niestety, żyjemy w czasach, idiokracji oraz intelektualnego lenistwa, gdzie wygrywa nie WIEDZA I NAUKA tylko emocje ludzi bez wykształcenia ani inteligencji.