Książka mi się bardzo podobała. Przedstawia cudowną historię, która potrafi wciągnąć i to bardzo. Normalnie książkę przeczytałam jednym tchem. Mam nadzieje, że film będzie równie dobry jak książka. Całkiem przez przypadek trafiłam na tą stronę. Wiadomo może już kiedy będzie premiera i czy na pewno ten film powstanie?
O tak! Tak bardzo chciałabym zobaczyć ten film i to z jakimiś sensownymi aktorami bo jak wpisałam w google to mi wyskoczyło, że Selena Gomez ma zagrać Lennona, rozumiecie to ? Porażka po całości, miejmy nadzieje, że to tylko jakieś fałszywe ploty i oczywiście czekam na więcej info na temat filmu ale w tym roku to już na pewno nie wyjdzie :P
Popieram Selena Gomez jako główna postać no dzięki ale nie ;D Ale filmu jestem bardzo ciekawa bo tak samo jak wy przeczytałam książkę i chce zobaczyć czy przy filmie można wzruszyć sie tak samo jak czytając :)
zgadzam się książka cudowna i mam nadzieję, że film też taki będzie. Co do Seleny to nie zgadzam się, że nie da rady. Ja zmieniłam swoje zdanie na temat jej aktorstwa po obejrzeniu Spring Breakers :)
Pozadrawiam
Selena moim zdaniem świetnie tu pasuje zawsze gra wrażliwe spokojne dziewczyny i wychodzi jej to fantastycznie