Wow, film wywarł na mnie duże wrażenie, co mnie samą dziwi. Głównie ze względów oczywistych - w ostatnich latach kino nie dostarcza mi takiej rozrywki, na jaką bym nie chciała oraz to, że pomysł na film wydawał się zbyt banalny, więc spodziewałam się gniotu. Rozumiem, że wielu osobom film mógł się nie spodobać, trudno. Gratuluję Davidowi, kolejny sukces (według mnie)
Ps. Nie chcę się z nikim wadzić o przekaz/sens filmu, ponieważ nie mam zwyczaju pogłębiać się w dyskusję na temat rożnych produkcji. Nie podoba Ci się - ok, uważasz film za rewelację - Twoja sprawa.
Pozdrawiam :)
"w ostatnich latach kino nie dostarcza mi takiej rozrywki, na jaką bym nie chciała"
Że co?
sorki, mały błąd
w ostatnich latach kino nie dostarcza mi takiej rozrywki, na jaką bym liczyła :)
O, to już logiczne. Ja tam nie narzekam - hiszpański film "Ja, też!" widziałaś? :)
Nie, naprawdę rzadko oglądam filmy innej produkcji niż amerykańskiej czy brytyjskiej. A co, warto obejrzeć?
Jakbyś zajrzała na stronę filmu to byś zobaczyła mój temat:
http://www.filmweb.pl/film/Ja+też!-2009-493447/discussion/Naturalny+film+dla+rom antyków,1372180