PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250830
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Hnmmm... Mam pytanie - Fincher to naprawdę bardzo dobry reżyser który do tej pory robił bardzo interesujące i oryginalne filmy - Tak ? No to w takim razie po co nakręcił w/w film ???

Niby dobry - ale o co tyle krzyku? Jeśli zgarnie Oskara za najlepszy film to zwycięzcą powinno się ogłosić Facebook a nie film :(

Trochę jakby nieporozumienie moim skromnym zdaniem ... dalekie od klimatów poprzednich filmów Finchera ... Powiedział bym nawet bardzo dalekie :(

użytkownik usunięty
yetiy

to prawda od klimatów zupełnie daleki, jego poprzednich filmów. Najlepsze jest to ze kiedyś nakręcił dwa arcydzieła Se7en i Fight Club, a akademia i inne instytucje nie wzięły nawet pod uwagę tych filmów, a teraz pewnie dostanie Oscara za średni jak na niego TSN. podobnie było ze Scorsese kręcił takie arcydzieła jak Taxi Driver i Goodfellas a tu dostał Oscara za Infiltrację xD

ocenił(a) film na 7

od Infiltracji proszę mi się odczepić bo mi się bardzo podobała ;P (oryginału nie widziałam bo jakoś się zebrać nie mogłam + nie lubię oglądać 2razy tej samej historii :P )

ocenił(a) film na 7
yetiy

toś mnie zmartwił bo się czaje od dłuższego czasu. siedem i podziemnego kręgu jestem niezaprzeczalną fanką i w sumie tylko dlatego planuje że jednak ten też zobaczę :)