PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250830
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Najnudniejszy film, jaki ostatno oglądałem. Fabuła beznadziejna. Może i ten kolo odniósł jakiś sukces ale, żeby film o nim robić... W kinie byłem z klasą i podobało się 2 osobom, a reszta rzucała pocornem. Daje naciągane 3/10. Nie polecam. Zupełnie nie wiem za co te nagrody ;/

PS.Z niecierpliwością czekamy na filmy o Gatesie i Jobsie!

mat33man

"Zupełnie nie wiem za co te nagrody ;/"

"te nagrody" były przyznawane przez ludzi, którzy skończyli szkołę, więc masz prawo nie wiedzieć

ocenił(a) film na 3
ogqozo

Nie, wydaje mi się, że na pewno nie zasługuje na np. Najlepszy film

ocenił(a) film na 9
mat33man

Taa... ci rzucający popcornem to szczególnie dużo mają do powiedzenia

Joker_27

mnie się film średnio podobał; świetna postać Zuckenberga- jedyny powód do zobaczenia tego "dzieła". To że film ma tyle nominacji świadczy raczej o pewnych trendach w Akademii... każdy kinomaniak na pewno zauważa pewne relacje między tematami społecznymi/ popkulturowymi a tym co promuje się w hoolywodzkich produkcjach. Zestawiłabym The Social Network w jednym rzędzie ze Slumdogiem- dużo szumu ale oba filmy do historii kina raczej nie wejdą.

ocenił(a) film na 8
mat33man

Myślę, że bez rewelacyjnego scenariusza też można opowiedzieć ciekawą historię. Świetny reżyser + dobrzy aktorzy = film warty obejrzenia.

hanula1309

jak wcześniej pisałam film o nadętym, pazernym dupku, który ukradł ludziom pomysły i wykorzystał je jako swoje. film był conajmniej średni. jakoś mnie nie porwał. obejrzeć można, ale raczej drugi raz bym tego nie oglądnęła

mat33man

był w kinie z klasą ... :D ..nuda...nuda ...nuda...widziałem lepsze..daje naciągane trzy, pewnie w szkole średnia też naciągane do granic trójki;)

mat33man

@mat33man "PS.Z niecierpliwością czekamy na filmy o Gatesie i Jobsie!"

Taki film powstał w 1999r., pt. "Piraci z Krzemowej Doliny". Zapewne też Ci się nie spodoba.
http://www.filmweb.pl/film/Piraci+z+Krzemowej+Doliny-1999-33002