jako religijny o wielkim bogu Marku Zuckerbergu . Ale nie ja . Znajomy kiedyś mi powiedział: nie ma cię na FB, czyli jakby cię w ogóle nie było. Ale jakoś nie porzebuje, tam być. A wracając do filmu to był w niektórych miejscach nudny, zwłaszcza na początku. Taki typowy średniak, bez żadnego hurra. SPOILER Mnie osobiście rozwaliła sytuacja jak ta jego prawniczka (czy kto to tam był) na końcu powiedziała mu, żeby poszedł na ugodę, bo to dla niego jak zapłacenie mandatu drogowego. A było to 65 mln.dolarów. Wartość FB to ponad 25 miliardów. Tak dla porównania po sprzedaniu portalu, można by każdemu człowiekowi na świecie dać po 3 miliony to i tak by zostało.
Nie czytasz do końca. Napisał:"...każdemu człowiekowi na świecie dać po 3 miliony to i tak by ZOSTAŁO." :)
miałam jakieś zaćmienie. Jak czytam ostatnie zdanie o tych 3 milionach to, aż śmiać mi się chce. Nie wiem skąd to wytrzasnęłam. Może napisałam tak dlatego, że nigdy nie miałam potrzeby liczyć takiej kasy i pewnie nie będę miała.
6 800 000 000 razy 3 dolary to będzie mniej niż 25 miliardów, a nie 6 800 000 000 razy 3 miliony dolarów.