PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250810
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

z gatunku "wyścig szczurów". Dość pretensjonalna gra aktorów. Twórcy Napstera i Facebooka na topie. Nic w tym oryginalnego, o ile twórca Napstera zbił kasę na kradzieży muzyki o tyle Facebook służył pierwotnie do wyciągania informacji o dziewczynach w dobrych szkołach USA w celu ich ewent. poznania. Skala ta rozeszła się na cały świat, i jest np. narzędziem szpiegowskim dla zalogowanych.Obecnie wiele stron posiada przyciski odnośniki do Facebooka. Powiem brutalnie, mam głęboko gdzieś szpiegów USA i ich sztuczki. Kto chce niech się zachwyca, wiadomo że USA robi to w jakimś celu.

ocenił(a) film na 9

Tak, tak, wszyscy o tym wiemy - spiskowa teoria dziejów i te sprawy. Idż szukać płonących wież na dolarach

użytkownik usunięty
Joker_27

Jeśli masz jakieś konkrety/dowody obalające moje poglądy to chętnie posłucham, a jeśli nie to uznaję twoje zdanie za pospolite przekomarzanie.W dodatku dotyczące moich poglądów, a nie samego filmu. A propos na działanie Facebooka była potrzebna zgoda nie tylko sądu a także Pentagonu i FBI. Dowodem na to są wiarygodne źródła w internecie jak i ogólnoświatowa skala działania portalu. Nie będę przytaczał pewnych oczywistych faktów,które mniemam dały by ci do myślenia.Jeden z nich to np. handel portalami społecznościowymi.Być może jesteś tym dzieckiem neo wierzących w American Dream, no to śnij dalej. Czasem jednak aby nie pisać płytkiej opinii filmu bądź krytykować wypowiedź, warto poszukać niezależnych źródeł informacji

film tak słaby, że mózg staje.. oglądałem z dziewczyną, która w ogóle nic nie wiedziała. terminologia na poziomie Bila Gatesa. tak szybko gadał ten cały mark, że napisy nie nadążały.. parodia a nie film.. dobrze, że nie mam konta na tym całym FB