PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250830
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Film totalnie mi sie nie podobał. Historia o kolejnym amerykańskim dupku który nawet kumpla sprzeda. Czym tu sie tak podniecać? Ja daje 5/10 zdecydowanie nie polecam.

użytkownik usunięty
kodzo666

"Czym tu sie tak podniecać?"
Wszystkim :)

ocenił(a) film na 6

Chyba najbardziej bliźniakami ;)

ocenił(a) film na 1
Georgiana_

nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Nic nadzwyczajnego ten film nie pokazuje i nie wnosi. Zmarnowałem 2godziny na oglądanie tego

Redelos

Edit 1
Film mówi o tym, że istnieje pomimo czasu rzecz, z której można mieć niewyobrażalne korzyści czyli wyobraźnia, której Redelosowi zabrakło.
Edit 2
kodzo666 dostrzegasz tylko szczegóły i na nich koncentrujesz swoją całą uwagę , a nie widzisz ogromu zalet jakie posiadał Mark. To oznacza, że albo masz wewnętrzne kompleksy i zazdrościsz jemu sukcesu, albo po prostu jesteś totalnnym debilem, tudzież chcesz ponabijać sobie posty ale to tylko podkreśla twoją beznadzieje.
Edit 3
Co do filmu to:
można zauważyć, że amerykańskie uczelnie rozwijają umiejętności miękkie, a Harvard to uczelnia dla najlepszych, różniące się od polskich, które niszczą potencjał.

ocenił(a) film na 6
czarek_a

dla mnie film również bez rewelacji! nie mam pojęcia dlaczego dostał Złoty Glob oraz za co jest ta nominacja do Oscara! film da się obejrzeć, trochę wiało nudą, było parę śmiesznych i dobrych scen, bliźniacy (a raczej jedna osoba, która ich grała) zdecydowanie na plus [Georgiana_ ;)] ale na Boga! Złote Globy?! Oscary?! i jeszcze to, że film wygrywa Glob konkurując z Incepcją czy Czarnym Łabędziem?! no nie no! ABSURD!!! co się dzieje z tymi komisjami?!