PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250810
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Zajebisty 9/10

ocenił(a) film na 9

Nie sądziłem, że film o powstaniu facebook'a (którego na marginesie nie trawię) będzie tak ciekawy.

ocenił(a) film na 10
Perykles

Dokładnie. Jak widzę to " f " na każdej stronie to normalnie nie mogę, ale film obejrzałem z nudów i niespodziewanie okazał się naprawdę dobrym filmem. Od dwóch już lat oscary to jakaś szopka, więc nie spodziewam się nagrody dla tego filmu ale na moment obecny zasłużył sobie na to.

ocenił(a) film na 9
david121395

Mnie też fb wkurza, ale musiałam go sobie założyć (jakoś krótko przed tym filmem), bo tylko tak mogłam porozumiewać się z większością dawnych (i obecnych) znajomych. Teraz po miesiącach używania, podwyższyłam filmowi gwiazdkę, bo widzę, że świetnie ukazuje problemy i korzyści związane z używaniem tego portalu. Myślałam, że niektóre problemy w kontaktach międzyludzkich są tu wyolbrzymione (kłótnia, bo chłopak ustawił sobie status związku "wolny"), ale niestety przekonałam się na własnej skórze, że ten portal może namieszać w życiu, a film to doskonale ilustruje. No i plus za odwagę w wyborze tak - wydawałoby się - trudnego do zrealizowania tematu.

ocenił(a) film na 9
monao92

Boże, nareszcie jakiś wątek, na którym nikt się z nikim nie kłóci.