Jak do tej pory najlepszy film sensacyjno-szpiegowski jaki ogladałem (zreszta cała trylogia jest super). Damon zagrał rewelacyjnie, muzyka wyśmienita a efekty specjalne zrobione profesjonalnie!!! Wyrazy szacunku (i to te najwieksze) nalezą sie Robertowi Ludlumowi za napisanie tego dzieła i innych równie dobrych książek. Czytałem kilka i naprawde polecam miłośnikom literatury sensacyjnej!!!!
Tak, film super. Ale mozesz powiedziec mi gdzie mozna kupic ksiazke ''Tozsamosc Bourne'a''(szukalam w Merlinie, Empiku i w Gigancie a i w Klub dla Ciebie, Swiat Ksiazki) ksiazki sa ale nie dostepne wiesz gdzie mozna kupic ksiazke ale dostepna??
na Allegro w sprzedaży zawsze jest spora ilość sztuk tej powieści:
http://www.allegro.pl/search.php?string=To%C5%BCsamo%C5%9B%C4%87+Bournea&categor y=7
Dzieki!!!!!!!!! stokrotne ;-))......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem 10/10 trzyma troche w napieciu, dobra obsada. Nie ważne jaki i ile tylko co sie komu podoba....
Mi sie film nie podobał. Nie wciagnił mnie. Ksiazka znacznie lepsza. Sa duzo lepsze filmy niz to. Pozdrawiam