PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31497}

Tożsamość Bourne'a

The Bourne Identity
2002
7,6 242 tys. ocen
7,6 10 1 242496
6,9 47 krytyków
Tożsamość Bourne'a
powrót do forum filmu Tożsamość Bourne'a

Jak do tej pory najlepszy film sensacyjno-szpiegowski jaki ogladałem (zreszta cała trylogia jest super). Damon zagrał rewelacyjnie, muzyka wyśmienita a efekty specjalne zrobione profesjonalnie!!! Wyrazy szacunku (i to te najwieksze) nalezą sie Robertowi Ludlumowi za napisanie tego dzieła i innych równie dobrych książek. Czytałem kilka i naprawde polecam miłośnikom literatury sensacyjnej!!!!

ocenił(a) film na 8
rafari_2

Tak, film super. Ale mozesz powiedziec mi gdzie mozna kupic ksiazke ''Tozsamosc Bourne'a''(szukalam w Merlinie, Empiku i w Gigancie a i w Klub dla Ciebie, Swiat Ksiazki) ksiazki sa ale nie dostepne wiesz gdzie mozna kupic ksiazke ale dostepna??

bombel23

na Allegro w sprzedaży zawsze jest spora ilość sztuk tej powieści:

http://www.allegro.pl/search.php?string=To%C5%BCsamo%C5%9B%C4%87+Bournea&categor y=7

ocenił(a) film na 8
Deckard_LA

Dzieki!!!!!!!!! stokrotne ;-))......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rafari_2

Film mi się podobał ale żeby tak od razu 10/10? :)

ocenił(a) film na 8
pot3r

Moim zdaniem 10/10 trzyma troche w napieciu, dobra obsada. Nie ważne jaki i ile tylko co sie komu podoba....

ocenił(a) film na 1
rafari_2

Mi sie film nie podobał. Nie wciagnił mnie. Ksiazka znacznie lepsza. Sa duzo lepsze filmy niz to. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
max887

Pewnie ze książka jest lepsza, zgadzam się ale film nie jest taki zły. Mi bardzo sie podobał i wciągną mnie tak samo jak dalsze cześci....Pozdrawiam