PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31497}

Tożsamość Bourne'a

The Bourne Identity
2002
7,6 242 tys. ocen
7,6 10 1 241950
6,9 54 krytyków
Tożsamość Bourne'a
powrót do forum filmu Tożsamość Bourne'a

Jak na ten gatunek filmowy "Tożsamość Bournea" jest bardzo kiepski. Nudny, patrzyłam na ten film bez większego zainteresowania. Porównałabym go do Kobiety Kot, dużo szumu narobił przed premierą a po premierze miałam ochote jak najszybciej zapomnieć, że oglądałam coś podobnego ..

ocenił(a) film na 9
kyanka

Być może "Tylko mnie kochaj" byłoby bardziej na miejscu?

ocenił(a) film na 10
Kamecha

albo coś jeszcze bardziej " romantycznego" ;D
film jest świetny.

ocenił(a) film na 10
kyanka

Nie wiem jakie inne filmy "tego gatunku" oglądałaś i uważasz za lepsze ( i nawet boję się myśleć...) ale akurat "Tożsamości Bourne'a" naprawdę niewiele można zarzucić. No, chyba że się nie ktoś nie zna...

ocenił(a) film na 8
Ms_Ramone

Również nie widziałem nic ciekawego w tym filmie, był ok, nic poza tym. Nie wniósł nic nowego do kinematografii. Typowa fabuła, z happy end'em.

negroz

obejrzyj cala serie filmów o Bourne - moze w tym filmie odniosles watek z happy endem. Dla mnie osobiscie bardziej podoba sie Ksiazka - ale do filmu nie mam wiekszych zastrzeżeń

ocenił(a) film na 7
kyanka

Film jeżeli chodzi o akcję to nawet nawet ale jeżeli idzie o zgodność z książką to niestety ale porażka. To już wersja z Chamberainem była lepsza.

ocenił(a) film na 4
kyanka

niestety , ale muszę się z tobą zgodzić. Film nie przypadł mi do gustu, po godzinie wyłączyłem, dokończyłem następnego dnia , trochę na siłę. Bourne wydał mi się jak John Rambo. Walczy sam z całym światem, a także z prawami fizyki. Scena w której spada kilka pięter, w locie jednym strzałem zabija wroga ( head shot :O ), spada z impetem na posadzkę , a następnie wychodzi sobie jak gdyby nigdy nic po prostu mnie urzekła. Obejrzę jeszcze Krucjatę i Ultimatum. Może moje zdanie na temat trylogii się polepszy ;)