zapowiada sie na zajebisty film z motorkami widzialem zwiastun i mnie przekonał w miare w koncu to producentów filmów "XXX" i "Za szybcy, za wściekli"
no XXX tez byl taki glupi, ale o gustach sie nie dyskutuje ja mam gust Ty guscik bez obrazy
Niedawno go obejrzałam i na prawde mi się podobał...tylko przegieli z tym zakonczeniem - "megaszybkoscia" motorkow....przesadzili...to bylo nieziemsko nierealne....no ale, chcieli dobrze...mimo wszystko ogolnie gicio...
Film jest poprostu marny, fabuła żadna a tego niestety nawet najlepsze efekty specjalne nie są w stanie zastąpić (zreszta efekty tez są co najwyzej średnie). Więc zgadzam sie calkowicie z uzytkownikiem Sati0.
ten srebrny motorek to istnieje i jego predkosc maksymalna wynosi 405 km/h ma silnik royceroyca(zaprojektowany do helikopterow) o mocy ok 500 koni takze on tyle moze i poleci:) Ale jazda bez kasku na nim jest nierealna. Ten drugi motorek to yamaha star worier, ma okolo 105 koni i pojemnosc silnika 1700 ccm. nie wiem dlaczego ale zrobili w filmie z niej rzedowa 4 cylindrowke kiedy to v twin. Jazda na takim bike'u z predkoscia 190 km/h to prawdziwy wyczyna dla nielada silaccza. Film jest totalnie spierdolony!!!! Mogla nakrecic go o statkach kosmicznych wtedy bym nie mial si
zdziwilo mnie jeszcze jedno. laka jezdzila na angielskim triumphi'ie TT600 koles jezdzila na wloskiej aprilli rsv 1000 mille ice cube mial angielskiego triumpha 955i daytona a wszyscy czlonkowie gangu jezdzili n kawasaki zx-7r. Nie pojaily sie najpopularniejsze i najleprsze motocykle takie jak suzuki gsx1000r czy dukati 998. Byla jedna yamaha yzf-R1 ktora przegrala z banditem (!!!)no i honda cbr 954 rr ktora ustepowala slabszej VTR 1000 SP-1 i Aprilli a tak nie powinno byc. No i jeszcze te marne przerobki enduro/scigaczy to byla pooprostu zenada!!!!!!