PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Proszę nie kupować owego filmu w Empiku . Ja zostałęm przez nich oszukany gdyż :
- złożyłem zamówienie miesiąc przed premierą
- przesyłka kurierska
a dostałem e-maila o przygotowaniu przesyłki dopiero dzień po premierze a wysłąna została dzień
po otrzymaniu e-maila dzwoniąc dowiedziałem się , że zostałem oszukany i przesyłka dojdzie nie w
piątek czyli 2 dni po premierze tylko w PONIEDZIAŁEK CZYLI 5 DNI PO PREMIERZE ! Pomimo , że
obiecane przez empik było to że dostanę jeszcze w dniu premiery to i tak dostałem 5 dni później .
Obiecuję uroczyście , że więcej z tego sklepu nic nie zamówię !

ocenił(a) film na 6
snajper12331

Ja kupiłem przez Empik.com i film miałem już 1 dzień po premierze.
A to co napisałeś, to nie oszustwo, ale raczej poślizg w terminie o jeden dzień. A poza tym, nie ma 100% co do terminów, zawsze to są tylko PRZEWIDYWANE terminy wysyłki/dostawy. No i jeszcze trzeba brać pod uwagę, też kurier ma dużo do czasu dostawy.

ocenił(a) film na 6
Demolishor2

Chyba mnie nie zrozumiałeś . Dzwoniąc do Empiku obiecane miałem , że najpóźniej dostanę ten film w ten Piątek a dziś dzwoniąc to kuriera dowiedziałem się , że oni przesyłkę otrzymali dopiero dziś o 3 w nocy i , że dostanę ją w poniedziałek albo we wtorek

ocenił(a) film na 6
snajper12331

Okey, rozumiem. Ale to wciąż nie jest oszustwo, ale bardziej poślizgnięcie w terminie.

ocenił(a) film na 6
Demolishor2

Ja to rozumiem jako oszustwo Ty jako poślizgnięcie w terminie ok ?

użytkownik usunięty
snajper12331

Miałem dokładnie to samo. Pewnie dostanę jutro i im odeślę, bo już sobie kupiłem :P

ocenił(a) film na 6

Ja dostałem dziś ( poniedziałek ) XD

ocenił(a) film na 7

to po co zamawiałeś jak sobie kupiłeś drugi?

ocenił(a) film na 6
lipaz

Chyba go nie zrozumiałeś on zamówił przed premierą tak jak ja a ponieważ nie dostał i stracił nadzieję to sobie kupiła w zapewne tańszej cenie ;)

ocenił(a) film na 7
snajper12331

zrozumiałem, to się nazywa mieć cierpliwość i poczekać trochę... ale dziś widać to już nie istnieje...

ocenił(a) film na 6
lipaz

przeczytaj temat od początku zrozum , że nie poto zamówiłem przed premierą aby dostawać tydzień później ! ;)

użytkownik usunięty
lipaz

Bo znalazłem duuuuuuuużo taniej.

ocenił(a) film na 8

jak masz format obrazu na blu-ray ?
widziałeś gdzieś na pułkach w pl wersje Imax 3D ?

ocenił(a) film na 6
takkis

O ile się nie mylę to w Polsce nie ma osobnej wersji Imax tylko jest od razu na Blu-Ray disc .
;)

ocenił(a) film na 8
snajper12331

pytam o takie coś przymierzam się do kupna a już się trochę gubię w zalewie tych opcji
reżyser twierdzi że to jedyna słuszna wersja
w jakiej możemy się uraczyć jego dziełem
http://www.amazon.com/Transformers-Age-Extinction-Blu-ray-DVD/dp/B00MEXP49I

ocenił(a) film na 6
takkis

No wiem ale jakbyś pogrzebał w polskich sklepach nawet tych internetowych to nie znajdziesz z tym napisem

użytkownik usunięty
takkis

Masz dokładnie to samo w polskim wydaniu - na płycie 3D obraz się rozszerza w niektórych ujęciach na cały ekran, w niektórych rozszerza się trochę, w innych masz standardowe czarne pasy. Mnie osobiście to irytuje, poza tym nie lubię 3D, ale jak kogoś to interesuje to jest dostępne bez żadnego problemu.

Zawartośc polskiego wydania jest taka:

Płyta 1 - film w wersji 2D
Płyta 2 - film w wersji IMAX 3D
Płyta 3 - dodatki

ocenił(a) film na 8

dzięki

ocenił(a) film na 8

nie chce ci truć dupy za bardzo
ale interesuje mnie jeszcze jedna kwestia
wiem że Bartosz Wierzbięta odpowiada za dialogi w dubbingu do tego
czy wersja z napisami to ten sam tekst co w dubbingu?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8

trafiło do zakładki dzięki