PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102602
3,2 27 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Ciekaw jestem jakie macie zdania nt. częsci Transformersów od najlepszej ?? Dla Mnie:

1. TR2 (hard sci-fi) jako fan sci-fi :)
2. TR1 (wiadomo 1 - sentyment i najładniejsza aktorka)
3. TR3 (naprawdę widowiskowy)
4. TR4 (sam nie wiem co myśleć o tej części - mieszane uczucia ale do 3 się nie umywa)

ocenił(a) film na 1
TobiWUJO

Dla mnie po kolei:
1. TR1 - najlepsza, spójna, ciekawa.
2. TR2 - trochę odstaje od TR1 ze względu na niektóre idiotyczne wątki, ale da się oglądać.
3. TR3 - tu już zaczął się upadek serii; nie wciągnęła mnie tak bardzo jak TR1.
4. TR4 - tu już bez komentarza.

TobiWUJO

1. TR1 - bez zbędnych wątków, jedna spójna fabuła
2. TR2 - świetne walki, fabuła zwrócona głównej mierze na transformery, nie na ludzi, tak jak w 1
3. TR4 - sam nwm dlaczego, ale podoba mi się fabuła i to, że Bay zjebał ją specjalnie, aby w 5 ktoś inny mógł to naprawić ;)
3. TR3 - za dużo ludzi, za dużo wybuchów, od których chce się żygać, jednakże ma fajną fabułe dlatego REMIS

Wszystkie części się dla mnie zajebiste, więc trudno to jakoś podzielić...

ocenił(a) film na 7
Lody01

T1 - The best
T3 - Klimatycznie prawie ja jedynka , świetna akcja i muzyka
T4- Podobnie jak trójka , z tym że za długa akcja końcowa :(
T2 - Nie wiem jak to opisać Po prostu " gówno "

TobiWUJO

- Po latach, dzisiaj zobaczyłem sobie po raz kolejny TR2 aby sobie przypomnieć i muszę przyznać że w/g Mnie to najlepsza część :)) studia ehhh, kupa humoru, zejebiste teksty i masa sci-fi - Film poprostu bawi i jest ciekawy, a nie jak pozostałe części... Przez blisko 3h walka dobra ze złem i na odwrót (i tak na przemian ile można) a pomiędzy tym WŁAŚNIE jakaś pustka... na okrąglo to samo i niedosyt... (właśnie dlatego tak uwielbiam tą część) Polecam wszystkim zobaczyć tą część i porównać z 3 i 4 :))

TobiWUJO

Zgadzam się z tobą, ale jedynka jest jednak sentymentalna. Po prostu git majonez.

użytkownik usunięty
TobiWUJO

T1-zdecydowanie najlepsza część,
T4-nie wiem dlaczego ale wciągnęła mnie zdecydowanie bardziej niż 2 i 3,co mnie mocno zdziwiło :P
T2-godna kontynuacja 1,ale taki trochę gniot pod kilkoma względami :P
T3-dla mnie najgorsza część,aktorka to Drewnandinho,fabuła wydaje się lekko naciągana,brak poprzednich robotów(Jolt,bliźniaki?!).
Ciekaw jestem jak to będzie z 5,myślę że będzie gorsza niż 4,ale zobaczymy.

1) T4- Genialny ,tylko trzesąca kamera czasem wkurza,ale oprócz tego zdecydowanie najlepszy !
2) T2- Naprawdę świetny i klimatyczny.Drugi najlepszy !
3) T3- Minimalnie gorszy od 2,ale i tak ujmujący.
4) T1- Od tego się zaczeło,i jest to bardzo dobre ,ale kontynuacje zdecydowanie lepsze !

5 część będzie z pewnością godna zapamiętania !

ocenił(a) film na 1
TobiWUJO

1 T1 - jedyna część którą da się obejrzeć.
2 Reszta - pomyłki które nie powinny nigdy powstać.

ocenił(a) film na 1
Dealric

1:) TR1 - 6\10
2:) TR2 - 5\10
3:) TR3 - 4\10
4:) TR4 - 3\10
Czyli im nowsze tym gorzej z odcinka na odcinek.

ocenił(a) film na 7
Parsley81

TR 1 - 8/10
TR 2 - 8/10
TR 3 - 8/10
TR 4 - 7/10
Jak dla mnie czwarta część odstaje od reszty, myślę że kolejne będą coraz gorsze no cóż tak to zwykle bywa.

ocenił(a) film na 6
TobiWUJO

TR1-najwięcej humoru , bardzo dobra fabuła, genialne efekty, muzyka( wszyscy na sali kinowej turlali się ze śmiechu)
TR4-wyrazistszy bardziej charakterny i przystojniejszy główny bohater , efekty i muzyka CUDO
TR3- fajny humor i postacie drugoplanowe
TR2 -momentami żenujący i dłużył się za bardzo