PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Ta cala Shia nie powinien występować na ekranie, a już napewno nie w kinowych hitach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
koperfas128

o mamo o.O

użytkownik usunięty
koperfas128

Oby dwoje są dobrymi aktorami :)
I oby dwoje się nadawa ją się na kinowe hity :)

ocenił(a) film na 8

mówisz "oby" czyli masz nadzieję że oboje są dobrymi aktorami?
bo jeżeli chcesz powiedzieć że oboje są dobrymi aktorami używasz zwrotu "obydwoje"

dzieciarnia i te ich automatyczne poprawianie postów, zamiast automatycznego włączania mózgu przy pisaniu :/

użytkownik usunięty
galadriela

No to przepraszam za błąd :)
To obydwoje są dobrymi aktorami :)

ocenił(a) film na 8

heheh lepiej :D

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

obydwaj jak już.

ocenił(a) film na 6
galadriela

jeśli chcemy być maksymalnie poprawni to "obaj" albo "obydwaj", ponieważ "oboje" użylibyśmy w przypadku pary damsko-męskiej, a tu mowa o dwóch facetach;)

ocenił(a) film na 6
koperfas128

Twoje zdjęcie profilowe to Biebier.
zamilcz proszę...

ocenił(a) film na 4
koperfas128

Znowu ty?? Kolejny raz widzę jak rzucasz obelgi w stronę jakiegoś filmu lub aktora. Weź się schowaj wreszcie. A tak w ogóle to na początku powinno być "ten cały" a nie "ta cała". Obydwaj to świetni aktorzy a ty zapewne nie możesz dorównać im w niczym.

I ZMIEŃ WRESZCIE TO GŁUPIE ZDJĘCIE W AVATARZE.

koperfas128

ja uważam, że w ostatniej części Shia zagrał fatalnie. Niby aktor z niego dobry, ale przesadził tym razem. Wszystko było przerysowane. Po tym jak w samochodzie dostał szału, bo wojsko nie chciało wpuścić go na ich teren, zaczął piszczeć, szarpać się i walić rękami o kierownicę, stwierdziłam że tyle tego filmu mi wystarczy... A szkoda, bo poprzednie części Transformersów uwielbiam.

koperfas128

Troll jakiś pewnie. Mi się tam Shia podobał w filmie na tyle że nie wyobrażam sobie Transformerów bez niego. A tak offtopem zobaczcie to: http://i.imgur.com/5jaubl2.jpg

użytkownik usunięty
koperfas128

Napisał to debil z bieberem na avku ...

A poza tym Shia fajnie zagrał ..Dobrze że on a nie jakiś koks

Też mam takie samo zdanie....Oglądnąłem całą trylogię i nie wyobrażam sobie kogoś innego na miejscu tego aktora, który zagrał główną rolę w tym filmie...

użytkownik usunięty
Tenma

No właśnie bo poco w tym filmie kolesia na sterydach jak można nastolatka a film wtedy wygląda realistyczniej niż za każdym razem widzimy jak jakiś paker ratuje cały świat :p

ocenił(a) film na 7
koperfas128

...napisał gość z Justinem Bieberem w avatarze XD ale wyjdź z kosmosu :D

koperfas128

Powiedział pedał z odpowiednikiem na avatarze...

ocenił(a) film na 5
koperfas128

Możesz polecić mi jakiś film z Walburgiem? Przyznam się, że niestety żadnego z nim nie widziałem.