Ta cala Shia nie powinien występować na ekranie, a już napewno nie w kinowych hitach.
Oby dwoje są dobrymi aktorami :)
I oby dwoje się nadawa ją się na kinowe hity :)
mówisz "oby" czyli masz nadzieję że oboje są dobrymi aktorami?
bo jeżeli chcesz powiedzieć że oboje są dobrymi aktorami używasz zwrotu "obydwoje"
dzieciarnia i te ich automatyczne poprawianie postów, zamiast automatycznego włączania mózgu przy pisaniu :/
jeśli chcemy być maksymalnie poprawni to "obaj" albo "obydwaj", ponieważ "oboje" użylibyśmy w przypadku pary damsko-męskiej, a tu mowa o dwóch facetach;)
Znowu ty?? Kolejny raz widzę jak rzucasz obelgi w stronę jakiegoś filmu lub aktora. Weź się schowaj wreszcie. A tak w ogóle to na początku powinno być "ten cały" a nie "ta cała". Obydwaj to świetni aktorzy a ty zapewne nie możesz dorównać im w niczym.
I ZMIEŃ WRESZCIE TO GŁUPIE ZDJĘCIE W AVATARZE.
ja uważam, że w ostatniej części Shia zagrał fatalnie. Niby aktor z niego dobry, ale przesadził tym razem. Wszystko było przerysowane. Po tym jak w samochodzie dostał szału, bo wojsko nie chciało wpuścić go na ich teren, zaczął piszczeć, szarpać się i walić rękami o kierownicę, stwierdziłam że tyle tego filmu mi wystarczy... A szkoda, bo poprzednie części Transformersów uwielbiam.
Troll jakiś pewnie. Mi się tam Shia podobał w filmie na tyle że nie wyobrażam sobie Transformerów bez niego. A tak offtopem zobaczcie to: http://i.imgur.com/5jaubl2.jpg
Napisał to debil z bieberem na avku ...
A poza tym Shia fajnie zagrał ..Dobrze że on a nie jakiś koks
Też mam takie samo zdanie....Oglądnąłem całą trylogię i nie wyobrażam sobie kogoś innego na miejscu tego aktora, który zagrał główną rolę w tym filmie...
No właśnie bo poco w tym filmie kolesia na sterydach jak można nastolatka a film wtedy wygląda realistyczniej niż za każdym razem widzimy jak jakiś paker ratuje cały świat :p