Ta część moim zdaniem jest najlepsza, choć przez obejrzeniem czytałem komentarze i były w większości negatywne i nie wiem dlaczego? Dla mnie aktorzy w tej części o wiele lepiej pasują niż z poprzednich. W poprzednich częściach wszystko było takie ciężkie i czekało się tylko na roboty, natomiast w tej wszystko świetnie współgra.
Też popieram ; ) Podejrzewam, że tą część będe mogł sobie wiele razy obejrzeć, ale jak chce włączyć poprzednie to od razu przychodzi mi na myśl, że przez wiekszość filmu będę musiał znosić sama i te dwie lafiryndy. Tu sie udało to, że ten film jest bardziej o robotach niż ludziach, poprzednie części były pod tym względem nieudane. Naszczęście fabuła transformers z bajki jest jeszcze bogata więc tamte cześci nie straciły tak dużo, najlepsze czyli Unicron jeszcze przed nami.
Błe. Za 30 lat jakiś płodny reżyser i płodny scenarzysta, nakręcą wszystko jeszcze raz, jak to już bywało w historii kina. Bo ja mam wrażenie że to reklamy w internecie co kolejną część Transformers mówią mi, że ma mi się podobać.
jest coś prawdy w tym co piszesz jednak nie zmienia to faktu, ,że film był długi nudnawy i lekko chaotyczny. Nie oglądałem go z zapartym tchem tylko na 3 razy bo mnie nudził a tylko chciałem go zakończyć. Brakowało w nim wielu rzeczy żeby nazwać go dobrym filmem. Może kolejna część?
Mówisz ,że film był długi a zaraz potem ,że czegoś ci w nim brakowało.... to wtedy był by jeszcze dłuższy xd Według mnie film nie był długi ani nudny, a wręcz przeciwnie, był bardzo ciekawy, ponieważ nie było się w stanie przewidzieć co stanie się za chwilę. A w poprzednich częściach postawiono sobie jeden cel na początku filmu i przez cały filmmm to się ciągało i ciągało.... Było to po prostu nudne tak jak i sceny z ludźmi były straszne do strawienia. No to tyle Ale to tylko moja opinia, którą chciałem się podzielić, natomiast każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować.