PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Postać

ocenił(a) film na 7

Kto to jest ? Lub Co ? http://www.tfw2005.com/transformers-news/transformers-movie-just-movie-31/age-of -extinction-theatrical-trailer-1080-screen-captures-179984/

ocenił(a) film na 9
jacek123

Ale co ? Podałeś linka ogólnie do wszystkich screenów, a nie do wybranego zdjęcia.

ocenił(a) film na 7
Optimus22

http://www.tfw2005.com/transformers-news/attach/1/AoE-Trailer-3-Screen-Caps-002_ 1400142741.jpg to ten ;)

ocenił(a) film na 9
jacek123

jakis decepticon zapewne, troche podobny z twarzy do megatrona i sentinela
prawdopodobnie to jest Galvatron podczas budowy

ocenił(a) film na 7
RollOut

właśnie też mi się tak skojarzył sentinel

użytkownik usunięty
RollOut

Jest to galvatron w budowie. Nie uwierzycie mi ale nie tylko części megatrona wzięli do budowy galvatrona.Wzięli też części Sentinela i Shockwave

ocenił(a) film na 5

Taki chu a nie Galvatron :D Nie trafiłeś

użytkownik usunięty
jacek123

Jest to galvatron w budowie. Nie uwierzycie mi ale nie tylko części megatrona wzięli do budowy galvatrona.Wzięli też części Sentinela i Shockwave

ocenił(a) film na 7

skąd to wiesz :o

jacek123

Wiadomo tylko że Galvatron jest z części Megatrona ale że z sentinela i Shockwave skąd te info

Prorok360

Kto by nie użył TAKICH części!? Shokwave, Sentinel i Megatron razem to meeega gówno! Pomyślcie! Ludzie cwani są!

Prorok360

Poza tym to przecież mają przyczepę Optimusa (raczej) i wynaleźli metal, z którego transformery są stworzone, więc raczej eksperymentują

użytkownik usunięty
Prorok360

Spojrz ponizej. Juz odpowiedziałem ;) P.S Nie chciało mi sie piszac kolejnej odpowiedzi ;D

użytkownik usunięty
jacek123

Jak powiedziałes ten robot w budowie jest podobny do Sentinela czyli wzieli czesci sentinela. Teraz dowod na shockwave: 1. Shockwave w transformers 3 miał taka dziure kształcie koła. A transformers 4 w spocie był pokazany galvatron i tez miał taka sama dxiure co shockwave ;) POZDRAWIAM!

ocenił(a) film na 6

http://www.officialpsds.com/images/thumbs/Shockwave-Transformers-Dark-of-the-Moo n-psd65497.png

Gdzie ty u Shockwave'a widzisz jakąś dziurę?

użytkownik usunięty
Demolishor2

UPS sory moja wpadka :P ale ta dziura cos mi przypomina tylko nie wiem ;p

ocenił(a) film na 6

Ten otwór w klatce piersiowej, to bardziej Gipsy Danger z "Pacif Rim" aniżeli TF.

ocenił(a) film na 10

Z Sentinela nie włożyli raczej nic, skoro odkryli z "czego są zrobione", to sobie łatwo mogli tworzyć nowe części, a za szkielet mógł posłużyć tułów Megatrona, który stracił głowę :P
Coś mi się wydaje, że mięli problem z tym, żeby "je" ożywić, a więc wykorzystają prawdopodobnie Iskry, poległych decepticonów.
To już nasuwa się pytanie, jak szybko Galvatron, odzyska mentalność Megatrona :D i jak to będzie ze Stingerem.
Dużo pytań a odpowiedź dopiero 27 czerwca :P

perf92

Tak... Nowe części... Jednak już nie tak potężne jak Sentinela! Przecież to Prime, lepszych ci ludzie nie stworzą...

ocenił(a) film na 8
perf92

Stinger przypomina mi Mirage z TF3 z uwagi na jego wygląd i postawę widziana w 1 trailerze

Fan_Anonim

Łatwo go pomylić, ale Dino niestety ginie i to prawdopodobnie z jego szczątków zrobili Stingera

ocenił(a) film na 8
Lody01

Tez tak myślałem, a co ze Sideswipem? Zabili go i tez użyli jego części do stworzenia Stingera?

Fan_Anonim

Sideswipe żyje tylko że jest teraz zieloną corvettą

ocenił(a) film na 10
Prorok360

nie pitol, zieloną corvettą jest Crosshairs .

ocenił(a) film na 8
perf92

No właśnie. Więc co z Sideswipem ?

użytkownik usunięty
Fan_Anonim

Sideswipe jest moja ulubiona postacia ;(. Kocham go po prostu. Ale niestety pewnie pokaza scene sideswipe ktorym ludzie go zabijaja. Tak samo bedzie z Ratchetem i wreckers (leadfoot,Topspin,Roadbudter) pewnie zabija stare autobotu tylko przezyja z starych autobotow Optimus i Bumblebee

A Wheele i Brains? XD

użytkownik usunięty
Lody01

Xd. Co dziwne Brains zyje 0_0. Aktor bedzie podkładał jego głos w transformrrs 4

użytkownik usunięty
Fan_Anonim

A i zabija Dino jeszcze.

użytkownik usunięty
jacek123

UPS..... Shockwave jednak nie ;p. Nie miał zadnej dziury kształcie koła.

Iron Man! XD

użytkownik usunięty
Lody01

No tak! Ogladałem Iron mana ;D dzieki! Xd