PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

się nowy reżyser. Bay już ewidentnie jest zmęczony tematem, a zręczny twórca mógłby wycisnąć z tej marki wiele bo ma ona jakiś potencjał. Bay potrafi tylko ustawiać kolejne bezsensowne wybuchy i slow-mo, a o dialogach i dobrej fabule zbytnio nie myśli. Postaci też są nijakie.

neo_angin

Bay jest chwytliwym nazwiskiem więc ściąga ludzi do kina = więcej kasy ;P

neo_angin

Coś mrocznego masz a myśli? A może jakby akcja działa się na Cybertronie? Bym to musiał zobaczyć:D

Mazurian

Ta opcja z Cybertronem to dobry pomysł. Problem polega na tym że po filmach Baya żaden porządny twórca za markę się nie weźmie bo kojarzy się ona z obciachem, a Bay nie odejdzie od schematu bo i tak bije na tym kasę.

neo_angin

Bardzo by mi Cybertron pasował bo widziałem gre "Transformers: War For Cybertron" - Fajna rozpierducha:)

ocenił(a) film na 3
neo_angin

jestem pewien że nawet jeśli Bay skończy po 4 części to paramount będzie szukało kogoś by kontynuować tą serię, ewentualnie zrobić reboot totalny i wymyślić nową historię i wtedy wszystko będzie inne.
Ktoś pisał że w czwórce zmieni się wygląd robotów. jeśli ta zmiana będzie kompletna to oznacza że nie bedzie to kontynuacja trzech poprzednich filmów tylko nowa seria. ale skoro mamy tytuł transformers 4 to znaczy że zmiana wyglądu robotów nie bedzie całkowita. może roboty po prostu dostana nowe części albo coś w tym stylu...