Ostatnia? Raczej nie sądzę, skoro to reboot to jakby od nowa zaczęli serię. Co najwyżej będzie to ostatnia część sagi którą nakręci Bay. A kolejne części to może do 6 dobrną, ale to wszystko zależy ile film zarobi.
to nie jest reboot w sensie seria zaczyna się od nowa tylko wprowadzenie pewnych zmian bo mimo wszystko jest to CZWARTA część więc nic od nowa tu nie będzie...
hehe nie czytaliście ? że ostatnia to miała już być 2 ? :) no także spokojnie , będzie jeszcze z 2-3 :)
Mam nadzieje że czas rozgrywania się filmu będzie jeszcze przed lodowaniem transormerów na ziemie by BAY mógł naprawić i wytłumaczyć cały sens trylogii . np skąd wzięła się wszech iskra na ziemi albo ta maszyna rozwalająca słońce z TF2.
Ja bym wolał żeby 3 była ostatnia jak jest 4 to dobra pod warunkiem że to będzie prequel
czy ostatnia? zapewne bedzie to uzaleznione od tego ile zarobi ta z numerkiem 4:)
również miałem nadzieję , ze 4 częśc opowie o tym , jak to wszystko sie zaczęło...swoja drogą ciekawe kto w 4 zostałby nowym szefem deceptikonów .. o ile sie nie myle , to megatron zginął , podobnie jak niedoszły zdrajca starscrem ..hm shockwave pojawił się we 3 częsci i chyba również był kaput.. czyli albo pojawi się ktos nowy , albo szefem zostaie soundwave?
A ja czytałem że 4 cześć ma być początkiem nowej trylogii, czyli nowino być 6 części. chyba że będą mieć słabe dochody z 4.
A kto ma być przywódcą deceptikonów ? Moim zdaniem powinien być teras ,,Galvatron'' chyba ze zaś skrzeszą Megatrona
ale to by była przesada.