PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Uwaga!!!

ocenił(a) film na 10

To będzie Ostatnia Częsc :(((

ocenił(a) film na 6
PawelKora

Ostatnia? Raczej nie sądzę, skoro to reboot to jakby od nowa zaczęli serię. Co najwyżej będzie to ostatnia część sagi którą nakręci Bay. A kolejne części to może do 6 dobrną, ale to wszystko zależy ile film zarobi.

ocenił(a) film na 10
Demolishor2

Potwierdził to Reżyser!

PawelKora

tak tylko już podpisał kontrakt na kolejną część

ocenił(a) film na 3
Demolishor2

to nie jest reboot w sensie seria zaczyna się od nowa tylko wprowadzenie pewnych zmian bo mimo wszystko jest to CZWARTA część więc nic od nowa tu nie będzie...

ocenił(a) film na 4
PawelKora

Wystarczy że będzie się sprzedawać a dostaniesz jeszcze z 20 częsci

PawelKora

Dzięki Bogu!

PawelKora

Hura! Chociaż to i tak będzie o cztery za dużo.

ocenił(a) film na 7
PawelKora

hehe nie czytaliście ? że ostatnia to miała już być 2 ? :) no także spokojnie , będzie jeszcze z 2-3 :)

ocenił(a) film na 10
nea_filmweb

Bo ostatnia była dwójka, transformery bez Megan Fox to nie transformery :D

PawelKora

Mam nadzieje że czas rozgrywania się filmu będzie jeszcze przed lodowaniem transormerów na ziemie by BAY mógł naprawić i wytłumaczyć cały sens trylogii . np skąd wzięła się wszech iskra na ziemi albo ta maszyna rozwalająca słońce z TF2.

PawelKora

Czekac do 2014 , masakra

użytkownik usunięty
PawelKora

Ja bym wolał żeby 3 była ostatnia jak jest 4 to dobra pod warunkiem że to będzie prequel

ocenił(a) film na 8
PawelKora

Chyba, że hasbro będzie chciało więcej zabawek sprzedać :P

PawelKora

mają wyjść jeszcze poza tą jeszcze jedna

ocenił(a) film na 8
sieliwiak

czy ostatnia? zapewne bedzie to uzaleznione od tego ile zarobi ta z numerkiem 4:)

PawelKora

również miałem nadzieję , ze 4 częśc opowie o tym , jak to wszystko sie zaczęło...swoja drogą ciekawe kto w 4 zostałby nowym szefem deceptikonów .. o ile sie nie myle , to megatron zginął , podobnie jak niedoszły zdrajca starscrem ..hm shockwave pojawił się we 3 częsci i chyba również był kaput.. czyli albo pojawi się ktos nowy , albo szefem zostaie soundwave?

użytkownik usunięty
hut334

Soundwave też zginął.

A ja czytałem że 4 cześć ma być początkiem nowej trylogii, czyli nowino być 6 części. chyba że będą mieć słabe dochody z 4.

A kto ma być przywódcą deceptikonów ? Moim zdaniem powinien być teras ,,Galvatron'' chyba ze zaś skrzeszą Megatrona
ale to by była przesada.

PawelKora

i dobrze. co prawda jest to już okropnie naciągane, ale oglądne.

ocenił(a) film na 7
PawelKora

w 3 bez Megan to juz troche stracilo na wadze, teraz zabiora Sha i zepsuja calkiem klimat filmu.