PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

za którą można by zrobić minimum dwa jak nie więcej naprawdę fajnych s-f.
A tutaj są efekty dla efektów, klasyczna tipsiara Tess jak z okładki zeszytu dla gimnazjalistów,
oraz na koniec pocałunek na tle zachodzącego słońca. Serię oglądam tylko dla efektów bo co tu
innego oglądać. Pewnie 20-30 lat temu byłbym podjarany, a teraz jest to nudne. Efekty nawet już
są takie na siłę bo przecież każda następna część musi być bardziej wybajerzona niż
poprzednia.
Widzę że tu ludzie piszą nawet jakie były błędy w filmie. Przecież to jest jeden wielki błąd. Jak
bym miał się doszukiwać w nim jakiegoś sensu to bym skończył w wariatkowie. Roboty-resoraki -
gdzie tu sens i logika. To wie tylko Hasbro.
Tradycji stało się zadość. Efekty i jeszcze raz efekty, potem długo długo nic i... to by było na tyle.
Nie mam nic do fanów, Wy macie swoje filmy, a ja swoje.
No i klasyczna "laska z Transformersów" biegająca po ekranie z miną jak by sobie non stop
robiła selfie. To mnie nieodmiennie dobija. No ale następną część też obejrzę. Chociaż nie wiem
co tu jeszcze można wymyślić.
Pozdrawiam fanów i antyfanów :)

Wojtulek

"Chociaż nie wiem co tu jeszcze można wymyślić."

Pomysł już został podstawiony w tej części. Galvatron, czyli odrodzony przez ludzką głupotę Megatron, pewnie znowu będzie sprowadzał deceptikony czy co tam innego złego ;)

LordAngmar

Galvatron znajdzie jakiś dobry galw[v]anizer i odpicuje się na złoto. Optimus będzie miał o to ból dupy, i tak powstanie nowa "II wojna autobotowo-deceptikonowa".