http://www.youtube.com/watch?v=VXSkXQs890g
Po zajawce z Super Bowl mam wrażenie,że dostaniemy dokładnie to samo co w 3 poprzednich częściach, z tą różnicą,że będą inne roboty. Czy Bay nie może dać sobie już spokoju i kręcić coś w stylu Pain&Gain?
nie? To prawda, że wygląda podobnie ale to raczej oczywiste jednak narzekanie na zmęczenie materiału to wiesz, dopóki sie nie obejrzy to nie oceniac filmu.
Bo wiesz nie podoba ci się, że Bay robi ten film, ale dlaczego?To prawda wygląda podobnie, choć nie do końca. Widać nieco inny klimat, poważniejszy jakby.
Tu się nie zgodzę - pamiętacie Super Bowl Trailer z Revenge of the Fallen? Też był mroczny i poważny, a wyszło jak wyszło...
Oczywiście że będzie to to samo, jak by mogło być inaczej, (tyle że z inną obsadą) Bay ma jak by nie patrzeć ten swój styl. Dla mnie tak właśnie powinno być.
Bay PONOĆ zapowiedział że te filmu nie będą "głupkowate". Chyba (jak zwykle) się zagalopował w tych obietnicach.
Dlaczego? Powiedział, że nie będzie debilnych scen w stylu rodziców Sama, gadki o masturbacji czy ruchającym nogę robocie. Wybuchy, walki, epickość zostanie, bo jest świetna.
Fest.... Znasz znaczenie słowa epickość? Bo transformers tego słowa nawet nie widziało.
Oczywiście, że widziało. Walki, widowiskowość, slow-mo, roboty - te rzeczy są w tym filmie epickie i zajebiste. I to jest fakt.
Ale dla mnie transy też były epickie albo raczej tylko kilka scen bo calosc nie wiem czy była epicka...na pewno dwójka transów czulem wieksza epickosc w trojce mniej...licze ze czworka pokaze to cos
Można użyć wiele słów opisujących transformers, ale epickość??? He he, powstanie kolejny idiotyczny film(powtórka pierwszej części), jednak nastolatkowie będą szturmować kina...
O fenomenie TF i Baya pokazuja wyniki sprzedazy biletow - ile Bay zarobil lacznie, wezcie i policzcie
Transformers 3: 1,23 mld
Transformers 2: 0,83 mld
Transformers 1: 0,71 mld
Daje nam to 2,77 mld $ mało ?
Iron Man (1,2 i 3) mają mniej: 2,42 mld
Wybuchnąłem śmiechem gdy zobaczyłem ujeżdżanie dinozaura. :D Niestety film znowu skupi się na ludziach...tym razem rodzince? Kiedy dostaniemy film z robotami w roli głównej?:) Jedyna była spoko, dwójka słaba a trójka to dno. :) Czwórkę i tak obejrzę ale nie wiem czy wydam kasę na to w kinie. Za duże ryzyko.
Ja raczej będę chcial tego wielkiego Dinobota zobaczyć na ekranie :P Masz racje jedynka chyba w zamysle byla najlepsza, choc w dwojce mi sie walki najbardziej podobały. W ogóle film powinien byc jak bajka czyli duzo walk robotow, na innych planetach itd, bez ludzi, bez tego amerykańskiego patosu. Kurde bo najwazniejsze są roboty!
To, że w jedynce pojawił się "Łitłiki" było spoko. To dość znacząca postać dla świata Transformers. Szkoda tylko, że pojawił się w trzech filmach i był głównym bohaterem. ;d Serio kogo obchodziło to, że zdobywa laskę, potem idzie na studia a potem szuka pracy? Mnie się marzy film Beast Wars. :)
Tajcie sobie spokój z tym: Zmęczenie materiału. Jeszcze nikt z was filmu nie widział i już oceniacie np. a to, a tamto.