PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102907
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

miałem wrażenie że Lucas Flannery zginął dlatego bo zabrakło dla niego miejsca w furze...

sitall

Tylko mnie denerwował na początku filmu. Nie żal mi go :)
Dla mnie największe minusy to brak pokazanych transformacji: Lockdowna po zabiciu Ratcheta i Bumblebee (całej) podczas spotkania się Autobotów.

chromakowo

Popieram, te transformacje dostarczały właśnie ekstazy w pierwszych częściach, ale teraz to są na doczepkę :/

ocenił(a) film na 1
sitall

największym minusem tego filmu jest .... sam film :D

mieszkoxxx

Zrób lepszy, potem możesz mieszać z błotem inne filmy, bo będą porównywane do tego co stworzyłeś ty. Takim sposobem nie udowodnisz nikomu, że to gniot

ocenił(a) film na 8
Lody01

daj spokój stary to lamus

Lody01

to że wielu ludzi natrudzi się a producent wyda kilkaset baniek by zrobić film nie czyni go dobrym... tak samo jeżeli film opowiada ciekawą historie , komiks, czy książkę nie czyni go ciekawym.... Ten film jest po prostu słaby , i o to mi chodziło gdy pisałem że zabrakło dla niego miejsca w furze... bo jak można ocenić film pozytywnie gdy reżyser nie ma pomysłu na ten film i wszystko opiera się na efektach???????

sitall

i myśle że nie ma potrzeby udowadniać że to gniot wystarczy obejrzeć .... zresztą dla ciebie może być to super film, Na co innego patrzysz oceniając film.... ja oceniam go według swoich kryteriów

sitall

Czy ja coś do ciebie piszę? :/
Sci-Fi to Since Fiction, a nie dramat z przesłaniem... Oceniam wg tego w jakim gatunku do umieszczono i wg mnie spełnia wymagania
pozdr

Lody01

a słyszałeś o dramacie Since Fiction?????? Matrix mówi ci to coś znawco? albo horrorze Since Fiction np Obcy lub komedii Since Fiction Armagedon? i powiem ci jedno ten film nie psuje do żadnej kategorii , chce być troche jak armagedon i jak obcy i jak matrix i z tego wszystkiego wychodzi jedna wielka kupa

sitall

Ale nie jest, jest tylko Sci-Fi, więc nie wymyślaj podgatunków...