skim zaś mieli oni walczyc transformery co megatron będzie lepszy od Jezusa
zmartwystanie drugi raz dajcie se spokuj albo mogli by zrobić jakiś prequel transformersów
A oglądałeś film z 86? Megatron zostanie przemieniony na Galwatrona przez Unikorna i będzie epicka rozwałka! AARRRG
Kocham tą odpowiedz !!!!!! Alleluja !!!!! Czekam, aż zrobią z tej bajki film !!!!!!!!!!!! a reszta, którzy uważają (i nie znają ortografii) niech się bujają :)
Nie widziałem tego filmu albo nie pamiętam go...
Zresztą nie wiem czy ta koncepcja przypadła by do gustu dzisiejszej społeczności.
Ja mam nadzieje, że wyjdzie 4 część i juz nawet wiadomo, że tak sie stanie, ale jeśli spier*** tą piękną trylogie to sam się przemienię w robota i ich po zapierd***. Szkoda tylko, że Megan Fox nie wróci była chyba największą ozdoba tego filmu.
Zdecydowanie udział Megan Fox był plusem dla filmów, w przeciwieństwie do Rosie Huntington-Whiteley , którą można oglądać jedynie od szyi w dół ponieważ widok jej sztucznej twarzy na ekranie przyprawia o mdłości. Niestety Megan Fox nie umiała się dogadać z reżyserem transformersów jak i z resztą ekipy (za dużo gwiazdorzy). Zastanawiałem się czy nie mogliby umieścić w obsadzie Rachael Taylor II która grała już w pierwszym filmie.
W jej przypadku nie da się wogóle mówić o jakiejkolwiek "grze aktorskiej". To, że na wybiegu się nie wywala w szpilkach i Statham'owi się podoba jej ciało to nie znaczy, że od razu ma się pchać do filmu w którym tylko obrzydza ludziom oglądanie.