PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466637}
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101821
5,1 11 krytyków
Transporter 3
powrót do forum filmu Transporter 3

... to się potnę. Lubię czasami popatrzeć na dobre kino akcji ale oglądając Transporter dostałem problemów gastrycznych... Niestety przy drugiej części doszła do tego jeszcze biegunka a przy trzeciej części... eeeee nie chcecie wiedzieć. Film tępy na maxa dla otępiałych angoli

darkcore

hahaha filmik jest fuper w 1000% zachencam do oglondania a chyba ten pan jest tempy i sie nie zna na filmach:)

ocenił(a) film na 5
fcb1994

''Zachencam do oglondania .... ten pan jest tempy''. Teraz już wiem dla kogo kręcone są takie właśnie cienkie ,beznadziejne, nielogiczne i nieprawdopodobne filmidła :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
darkcore

hehe dzieci neo w natarciu :))

ocenił(a) film na 5
s0bi

Najlepiej takich ignorować... może kiedyś zmądrzeją.

Pozdrawiam.

darkcore

Tylko założę się, że jak wyjdzie 4 to i tak ją obejrzysz choćbyś miał srać i rzygać jednocześnie. Tak poza tym to proponuje udać się do specjalisty, a nie snuć takie przykre wywody w internecie.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

Dzieciaki, jesteście przezabawne! I, zaiste, lepiej by człek, który preferuje filmy dobre i bardzo dobre, bardziej niż "zajeb****e" nie spotkał Was gdzieś w ciemnym zułku ulicy. Dzięki takim wpisom jak Wasze rozumiem opinię Lema a temat internautów :) Dziękuję raz jeszcze za tą chwilę beztroskiego śmiechu.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 9

hmm ;d o gustach się nie dyskutuje ;p mi tam się bardzo podoba "transporter" wszystkie 3 części czekam na 4 ;]

ocenił(a) film na 5
yuoshi7

Seria ''Transporter'' nie ma chyba raczej nic wspólnego z jakimkolwiek gustem. To typowe ,bzdurne, nielogiczne .... odchamiacze.

ocenił(a) film na 9
djrav77

Właśnie że ma wspólnego z gustem ;p bo niektóre osoby nie lubią tego typu filmów, a inne lubią. To mniej więcej podchodzi pod gust :)

ocenił(a) film na 5
yuoshi7

Co takiego było w tym filmie ,że oceniłeś go tak wysoko, pomijając już fakt ,że Ci się podobał? Czy nie zaważyła na tym ocena ogółu? Tak tylko pytam.

ocenił(a) film na 9
djrav77

Nie kieruję się oceną ogółu. Lubię tego typu filmy. Dobrze został wykonany. Skierowany był do widzów którzy lubią akcję z niezwykłymi scenami walk, pościgu itp. Poza tym dobra gra aktorska, fabuła również wykonana świetnie. Wg mnie film zasłużył sobie na moją ocenę.

ocenił(a) film na 4
darkcore

Nie chcę oceniać ludzi którzy lubią ten film. Każdy lubi co innego. Ale dla mnie o ile 1 i 2 były fajne i miło się oglądało.... o tyle 3-ka to było coś strasznego. Szkoda tak fajnej serii i aktora którego lubiłem oglądać. No ale jak mówię - komu innemu się może podobać.

darkcore

Skoro pierwsza część tak Ci się nie podobała a druga jeszcze mniej to musisz być chyba masochistą skoro oglądałeś trzecią. Oczekiwałeś że zmiana numerku zmieni także całą koncepcję filmu?
Ja również nie chcę żeby powstała część 4, bo 3 była jak dla mnie tragiczna, mimo że 1 i 2 mi się podobały.

darkcore

Jezeli oni sada ze 3 transportera byla do bani, to nie wiem jakie filmy ogladaja... Ja z niecierpliwoscia czekam na kolejna czesc Transportera.

ocenił(a) film na 10
elderon1

transporter 3 jest zayebisty:D uwielbiam wszystkie części, a główny aktor tej trylogii jeszcze bardziej zachęca do oglądania.
Zachęcam wszystkich do całej trylogii transportera!!!
Nie wiem co ludzie oceniając ten film negatywnie sobie myślą. Moze po prostu powinni zacząć oglądać filmy typu shrek :) bo innego wyjscia nie widzę.
polecam i pozdrawiam
Asto

darkcore

No w sumie film "troszeczkę" naciągany jednak bardzo polubiłem ten film za to ze jest prawdziwym filmem akcji. Na tym filmie nie da sie zasnąć :) Czekam na czwóreczkę

ocenił(a) film na 10
Albert_1992

a czworeczka bedzie wlasnie? nic o tym nie czytalem, jak bedzie to tez oczywiscie czekam :)
kocham te filmy!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
darkcore

darkcore jak się nie znasz to nie gadaj transporter jest zarąbisty nawet jakby miały powstać jeszcze 10 części to i tak wszystkie będą dobre

ocenił(a) film na 9
darkcore

transporter wymiata !! So już informacje że będzie transporter 4 ma 100% !!

ocenił(a) film na 7
Marcin93_fw

Film świetny,zasłużona 9 jak dla mnie.Polecam filmy z tym aktorem Jason Statham np.Włoska robota albo Porachunki. Niedawno oglądałem super filmy.

ocenił(a) film na 3
mati1995

Ale dlaczego jest "świetny" ? Czy np. dlatego że jedynym "efektem specjalnym" jest przyspieszanie obrotów, czy też może dlatego że w cudownym samochodzie głównego bohatera wybite szyby odrastają w parę chwil, a ślady po kulach same się zabliźniają ? :D

ocenił(a) film na 7
andre_

Dlatego,że podobał mi się ten film,jeśli chodzi o fabułe i akcje;nie nudził mnie.Nie zauważam takich szczegółów jak, "wybite szyby odrastają w parę chwil, a ślady po kulach same się zabliźniają ".Może masz racje przesadziłem trochę z tą 9.Ogólnie lubię filmy akcji: Zabójcza Broń(cała seria) Bad Boys,Gliniarz z B H, wtedy robiło się filmy i do dzisiaj uwielbiam je oglądać.
Dzisiaj trudno o dobre kino ;( .Po przemyśleniu masz racje na 9 nie zasługuje ale na zasłużoną 7 owszem. Pozdrawiam.

darkcore

minęło trochę czasu zanim to napisałeś, ale mam to głęboko w d...
film może ci się nie podobać, tylko kogo obchodzi twoja opinia, wal się na ryj
każdy ma inne gusta, każdemu podoba się zupełnie coś innego,
dla mnie możesz mieć srakę do końca życia, tylko kogo to obchodzi? zostaw tą informację dla swojego kibelka w momencie gdy spuszczasz wodę....

ocenił(a) film na 7
darkcore

Najgorsza część trylogii i jeszcze by się coś dało z tego ulepić, gdyby nie ta ruda która wygląda prawie tak strasznie jak gra.... aż szkoda że nie wybrali kogoś bardziej odpowiedniego.