PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466637}
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101821
5,1 11 krytyków
Transporter 3
powrót do forum filmu Transporter 3

Ludzie, dawno nie widziałem tak brzydkiej laski - aż ciężko oglądać!!!

mrowa_4

lepiej spójrz w lustro ...
Nie szata zdobi człowieka ...

ocenił(a) film na 5
mrowa_4

Mnie się bardzo podoba..
Nie wiem co się Tobie w niej nie podoba..

ocenił(a) film na 3
Arkanadien

Ahahah koleś poprawiłeś mi humor tym! Bądźmy realistami! Ona bardzo ładna? Klękajcie Narody! Nie posiada urody ani talentu aktorskiego, nie zdziwiłbym się gdyby jej wynagrodzenie wynosiło 250$... Na tyle według mnie zasłużyła.

l3xt3r

Słuchaj bo może nie wiesz.
W filmie to jak się zachowuje aktor zależy od scenariusza.
Być może ta aktorka nie mogła pokazać pełnego talentu bo jak widać scenariusz dla niej ograniczał się do głupich zachowań w aucie podczas pościgu i małych komentarzy.

Aktorzy zachowują sie tak jak każe reżyser.
Mówią to co jest w scenariuszu.
Nie inaczej.

Jeśli reżyser kazał się jej wygłupiać to się wygłupiała nawet jeśli uważała inaczej.
Jeśli scenarzysta kazał jej gadać głupoty to gadała.

Ludziska pamiętajcie że o klasie filmu w głównej mierze świadczy:

1 reżyser/scenariusz
2 talent aktorów

dokładnie w tej kolejności.

użytkownik usunięty
Oldi

w pewnym stopniu masz racje, ale prawdziwy talent to zagrac "tandetny" scenariusz w pieknym stylu, co sprawi ze film stanie sie czescia naszej egzystencji. Usilnie probuje sie doszukac jakiegos pozytywnego aspektu gry Rudakovej, lecz moje starania koncz sie fiaskiem. Jej aktorstwo nie przemawiało do mnie w zaden sposob, przypomina mi probe ozywienia pomnika.

ocenił(a) film na 8

To tez zalezy od tego czy rezyser daje swobode aktorowi, czy aktor moze dac cos z siebie, i czy jego sugestie odnosnie scenariusza sa rozwazane.Niestety na taki przywilej moga sobie pozwolic tylko aktorzy z najwyzszej polki.

scotyy

To prawda a zwłaszcza aktorzy oscarowi.
Oni to klasa w pierwszej klasie i każdy reżyser będzie się liczył z ich zdaniem.

ocenił(a) film na 8
Oldi

No to mógł dać jakąś lewą blondynke a nie jakiegoś rudzielca

davebartyzel

Co ty chcesz od rudzielców.
Wiewiórki są seksowne.

mrowa_4

no fakt super urodziwa to nie jest aczkolwiek moze sie podobac no przynajmniej nie mi :D ps tu sie ocenia
talent aktorski, ktorego ta pani nie posiada za grosz odnioslem wrazenie ze ogladam zenska wersje
mroczkow - sztucznie mowi przez nos... masakra, szczerze to nie chcialbym jej widziec juz w innym filmie.

użytkownik usunięty
mrowa_4

Choć raz dla odmiany brzydką laskę pokazali heh.

mrowa_4

czemu? ta laska wcale nie jest aż taka zła :D

mrowa_4

pierwsze co zwrocilo moja uwage byla jej okropna uroda (bleh)... jednak to bylo zanim sie odezwala... aktorstwo? straszna miernota, jak mozna bylo dokonac takiego wyboru aktorki? ;/

ocenił(a) film na 8
pinaacolada

chcialbym zobaczyc jak Ty wygladasz?! :D

mrowa_4

Obejrzyj Mrocznego Rycerza to zobaczysz...

ocenił(a) film na 4
mrowa_4

Zgadzam sie w 100 procentach, mozna by przypuszczac ze po tej slicznej azjatce z 1 czesci i 2 fajnych panienkach z 2 tworcy beda sie starali podniesc poprzeczke , a tu prosze totalna lipa, a sam film ... nie wiem czego sie tu ludzie spodziewali ale w transporterze zawsze chodzilo o fajne fury i fajne bojki nic nad to, chociaz zgadzam sie z opinia ze poczatek byl calkiem niezly ale pozniej bylo juz tylko slabiej :(