PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466637}
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101821
5,1 11 krytyków
Transporter 3
powrót do forum filmu Transporter 3

Obejrzalem cala trylogie i musze powiedziec, ze dawno nie ogladalem tak absurdalnego i odmozdzajacego filmu a co dopiero trylogii.
Pelna absurdow i niedociagniec seria "Transporter" z Jasonem Statham to lekkie dno.
Oceniajac lagodnie:
1 - 4/10
2 - 3/10
3 - 4/10
Podkreslam, iz jes to to lagodnie. Dla widza z zimna krwia to i tak zawyzone noty.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Dasio

uh uh, znawco, oczu nie wypaliło podczas oglądania?
patrząc po twoich ocenach mało który film Ci się podoba, a jeśli już to dramaty
Transporter to miał być absurdalny i odmóżdżający film, szkoda że tego nie rozumiesz

ocenił(a) film na 5
Kasiek_haz

Mowisz, ze podobaja mi sie tylko dramaty. Coz jesli maja jakis sensowny przekaz to czemu nie? W koncu czesc lubi filmy inteligentne a czesc po prostu glupie. Jesli bede chcial obejrzec cos odmozdzajacego to siegne po jakas dobra komedie, przy ktorej sie tez posmieje, zas jesli najdzie mnie ochota na film absurdalny to wybiore cos z tworczosci Tarantino.

A tak wogole to skad wiesz, ze Transporter mial byc absurdalny i odmozdzajacy? Tworczosc poszczegolnych rezyserow kolejnych czesci bynajmniej mnie w tym nie utwierdza. Chetnie zobacze jakis madry artykul, ktory wyprowadzi mnie z bledu (o ile sie myle) lub, na ktorym bazujesz swoja opinie.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Dasio

Lamusy

Dasio

100% racji! Wreszcie ktoś ze zdaniem podobnym jak moje! ;]