jako fan 1 części żygać mi się chce że ktoś mógł zrobić 2 następne tak gówniane że głowa boli. Najlepiej jakby na tym skończyli bo to jest coraz gorsze....2/10
nie znacie sie na filmach, jak nie lubisz takiego rodzaju filmów to nie oglądaj. Wszystkie częsci były super 10/10 -dałbym więcej jakby sie dalo. Pozdrawiam
co ty opowiadasz? Przeciez napisałem ze jestem fanem pierwszej części czyli jednoznacznei wynika z tego że lubie takie filmy. Ale poprostu część 2 i 3 są żenujące i to nie tylko moja opinia zważywszy na ocenę tu czy na innych portali
No to zalezy kto jaki ma gust. Moze Polacy akurat sobie tak oceniaja ten film ale mi sie podobaja wszystkie czesli, a wyróżniam 1wszą. Powiem tak : 2 i 3 czesc byla arcydziełem, a 1wsza czesc arcydziełem z wyróżnieniem.;p pozdrawiam.
Czy ja wiem... 2 była raczej kiepska. Sztuczki z samochodem były aż za bardzo nierealne. (jak chociażby moment z bombą.)
Jedynkę kocham, oglądałam już z 10 razy. Jednak sądząc po 2 trzecia część nie zapowiada się zbyt dobrze. A szkoda...
Ja również 1wsza czesc kilka razy juz ogladalem.. Masz troche racje ze w 2giej czesci duzo nie realnych sytuacji bylo. Jestem ogólnie fanem transportera wiec moze dlatego wszystkie czesci uwazam za doskonałe.. 2 i 3 sa gorsze moze dlatego ze duzo pomysłów wykozystali juz w 1wszej części. Ciekawy jestem czy wyjdzie kiedys czwarta część.. Nie sądze. Jakby wyszła to juz raczej bardzo nudna... Pozdrawiam.