PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466637}
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101823
5,1 11 krytyków
Transporter 3
powrót do forum filmu Transporter 3

ponoć to tylko pic na wode bo na drugiej części się zawiodłem

ocenił(a) film na 2
polska209

jak zawiodłeś się na drugiej części(tak jak ja) to nie polecam trójki, bo jest nawet gorszy od dwójki.... pozd.

dark_6

Dokładnie. Pierwsza część była świetna. Ale druga i trzecia to nieporozumienie. A w trzeciej pościgi samochodów w przyspieszonym tempie jak w amerykańskich filmach z lat osiemdziesiątych. Lepiej obejrzeć coś innego albo iść na spacer.

ocenił(a) film na 3
kowalski431

Sceny rodem z SF, nie polecam

<za krótki>

polska209

Pierwsza część była fajna z tego względu, że nie była tak przesadzona jak następne dwie części. Oglądając "Transporter 3" nie miałem już takiej frajdy jak podczas oglądania 1 cz. Te pościgi to czasami wywoływały śmiech (przyspieszony film), nie mówiąc już o hamulcach, ktore po naciśniećiu zatrzymywały pojazd w miejscu w ułamku sekundy :) Z całą sympatią dla Jasona Stathama musze jendak powiedzieć, że "Transporter 3" jest filmem kiepskim na tle poprzednich dwóch części.

polska209

jesli lubisz filmy akcji i pierwsza czesc Ci sie podobala to mozna obejrzec:D nie jest az taka zla. sporo akcji, dobra gra Jasona Stathama, ale jakos innowacja i fabularnie to faktycznie nie zaskakuje

polska209

trójka lepsza od dwójki, ale nie dorównuje jedynce ;)
rozwalił mnie tekst
"-Ty jesteś ten mądrzejszy?
-Nie, ten większy"
To było zajebiste :D
no i jak zdejmował marynarkę przy tej dziewczynie w górach, to brechałam,że trafił nią na wieszak (tak jak na początku filmu xD)
Nie no polecam obejrzeć, ale nie jest taki fajny jak jedynka ;)

ocenił(a) film na 5
polska209

Poniżej oczekiwań. Seria "Transporter" co raz bardziej zaczyna przypominać serię "Taxi". Pierwsze dwie częsci dobre a potem co raz gorzej. Co raz mniej pościgów, słabe sceny walki (a przecież w dużej mierze ten film z tego słynął), beznadziejne pomysły typu: skok autem na jadący pociąg/w pociąg, no i co raz gorsze "przesyłki". Zatrudnienie pani Natalyi Rudakovej to jakaś pomyłka. Ani to kobieta super ładna ani dobra aktorka. Statham też jakiś niemrawy, znudzony. Jedyne plusy to dobre auta + dobra gra "psychola" Robert'a Kneppera, ale do tego to już zdążyliśmy się przyzwyczaić (patrz rola T-Bag'a w serii Prison Break). Podsumowując: Transporter 3 to najsłabsza część tej serii. Do kina bym na to nie poszedł. Jeśli chcesz obejrzeć dobry film "akcji" to już lepiej obejrzy chociażby nowego Bonda (to też nie majstersztyk ale zdecydowanie dużo lepszy od le Transporteur 3)
OCENA: 5/10